Samsung S5660 Galaxy Gio İnceleme

krstom

Üye
arkadaslar needen gio da pes11 asphalt 5 gibi oyunlar oynayamıyoruz youtube de baktım rahatlıkla oynanıyor kasma falan yok bir cevap verirmisiniz

ewt ilk telfonm snny ercson w810i di sonra kendme nokia e5 aldım cok hosuma gitmisti taki 4 gün öncesine kadar cok memnundm teelefonumdan ama kayboldu cok üzldm 4 gndr ary bulamıyorm smdi ise hepsiburada.comda arastırdım en iisi galaxxy gio oldugunu dusundm 2 gndr speris ettm yarına ins burda bakacam cok heycanlym

gnintor

Üye
s.a arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum galaxy ace almayı düşünüyor(d)um , fakat ürünün 5830i si çıkmış ve grafik ve oyun bakımından yetersiz oldugunu duydum :S gio nun grafik ve oyun performansı nasıl? sizce ne almalıyım galaxy gio mu yoksa galaxy ace 5830i mi? teşekkürler...

lgkg300

Üye

Ellerine sağlık arkadaşım. Çok iyi bir inceleme olmuş. Aklımdaki bir çok soru işareti silindi.

arkadaslar.ben adobe flash player 10.1 yukledim gayet guzel calısıyor

Neyin kafasını yaşıyosunuz pes 2011 ve nfs shift acılıyoo

Ben pes 2012 , nfs shift, gta 3, eternal legacy yi çalıştırdım gio da ayrıca tel rotlu değil arkadaşlar üzülmeyin gio ya güzel oyunlar yükleyebilirsiniz

Xactor

Üye
Ya arkadaşlar benim telefonum galaxy gio. Ben telefonumdan bir fotoğraf çektim onu bilgisayara atmak istiyorum fakat fotoğraf sd kartta değil ben onu nasıl telefondan sd karta atabilirim ? Lütfen yardım edin çok acil

Sarangni

Üye
Ya arkadaşlar benim telefonum galaxy gio. Ben telefonumdan bir fotoğraf çektim onu bilgisayara atmak istiyorum fakat fotoğraf sd kartta değil ben onu nasıl telefondan sd karta atabilirim ? Lütfen yardım edin çok acil

Kopyalama islemi ile Dosya Yöneticisi uzerinden SD Karta taşıya bilirsiniz.