Samsung S5620

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonum yine video göstermiyor. youtube a giriyorum, internet paketim var, kullanıcı profilim de turkcell gprs, yani görünürde hiçbir problem yok ama izleyemiyorum... sizce ne kaynaklı olabilir, ne yapmalıyım?

----------Eklendi @ 19:46:38 ---------- Yazıldı @ 19:00:08 ----------

yok mu cevap verenn

----------Eklendi @ 20:17:15 ---------- Yazıldı @ 19:46:38 ----------

heeey

Yigit315

Yigit315

Üye
Eğer biri sizi ararken böyle olduğunu diyorsaniz.O Telefonunun kendi özelliği? Ki yoksa benmi yanlış anladım??:hmmm

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
evet yanlış anladınız dostum. konuyu açarken yazdığım şeyleri tekrar etmek istememiştim de. youtube a girmekten söz ediyorum ben. youtube daki videoları göstermiyor yani. yoksa ben 3g de kullanmıyorum. çünkü etrafımda kullanan yok ama önünde kamera var. zaten kamerayla ilgili bi şey diil bu, tamamen internet kaynaklı olsa gerek ama çözemedim. turkcell gprs ten giriyorum dediğim gibi, kontörüm de internet paketim de var ama... önce bağlanıyor diyor sonra bağlanamıyor. anlamadım gitti

Yigit315

Yigit315

Üye
Hmm hayırlisi ya .:hmmm

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
sag olun

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
eee kimse yardım edemicek mii

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
heeeeey

ene_hanzala

Üye
arkadaşlar monte de ses sorunu yaşıyorum servise gönderdim ama yine aynı şimdi tekrar göndereceğim bu sürekli 3 kez tekrarlanınca telefonu değiştirme ihtimalleri var mı? Bilgisi olan kardeşlerime duyrulur.

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
bi allah ın kulu cevap versin bize yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt