Samsung s5620 monte'ye android yüklenebilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

hoho_cc

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5620 monte'ye android yüklenebilir mi
Konuyu yanlış yere yazdıysam özür dilerim dostlar.

Çok merak ediyorum Samsung s5620 monte'ye android yüklenebilir mi?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla bu konu o kadar çok açıldı o kadar çok tartışıldı ki artık kimse cevap bile vermek istemiyor yüklenmesine yükleniyor eski versiyonları ama yalnız her telefonda iyi çalışmıyor çok acayip problemler cıkıyor , yani pek sağlıklı değil o yüzden şimdilik beklemede kal daha sağlıklı bir androit uygulaması yok olsada problemli

sonlevent36

sonlevent36

Üye
valla bu konu o kadar çok açıldı o kadar çok tartışıldı ki artık kimse cevap bile vermek istemiyor yüklenmesine yükleniyor eski versiyonları ama yalnız her telefonda iyi çalışmıyor çok acayip problemler cıkıyor , yani pek sağlıklı değil o yüzden şimdilik beklemede kal daha sağlıklı bir androit uygulaması yok olsada problemli

Ben hiç yüklenemiyor diye biliyordum, gerçekten eski versiyonları (android 1.6/1.7) yüklenebiliyor mu?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Açıkçası ben yüklemedim ama yükleyeni duydum bu sitede de var yükleyen sadece kamera hatası almışlar benim bir arkadaşta yükledi 1.6 versiyonunu monte ye sadece kamera hatasını aldığını söylemişti bakacaktım nasıl bir şey olduğuna da nasip olmadı; daha doğrusu kamera hatası filan dediği için ilgilenmedim.

• Beğen
Tepkiler: hoho_cc

hoho_cc

Üye
    Konu Sahibi

Telefonun modeli S5620 Monte. Çalışabilir mi?

cixx_bg

cixx_bg

Üye
arkadaşların dediği gibi yükleniyor fakat bazı eksin noktaları var. tam 4/4'lük çalışmayabiliyor. tamamen gözden geçirilmeden sunuluyor ve kamera çalışmaması gibi sorunlar orataya çıkabilir. teknik servislerde yükletmeyi dene onlar sorunsuz bir şekilde bulabiliyorlar tam destekli. sorun olursada yüklettigin yer belli dersin böyle böyle sorun var halledilir. ve Firmware yüklenen temalar var onlarda her sürüme olmuyor. olsada dil destegi yok ve yine eksik notları var. şu an için bekle ;)

hoho_cc

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :oke: iyi bir bilgilendirme oldu benim için

Takipçi Satın Al

Üst Alt