Samsung s5620 monte qwerty klavye

Sponsorlu Bağlantılar

blackfir3

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5620 monte qwerty klavye
Samsung s5620 monte qwerty klavye özelliği varmı??????????***

• Beğen
Tepkiler: 05volkan05, Silinen Üye 1929612 ve yuhanyyy

mustafac55

Üye
malesef......

TasteKiN

TasteKiN

Üye
yeni sürüm ile birlikte qwerty klavye geldi. Telpa ya da başarı 'dan ücretsiz yükletebilirsiniz...

erti97

erti97

Üye
başka neleri varmış peki ????

avmehmet

Üye

bu sitede bulunan S5620JTJL2 versiyonunu indir orjinal türkçe ve qwerty klavyeli, orj. tükçe sözlükte var...

Samsung s5620 monte qwerty klavye özelliği varmı??????????***

erti97

erti97

Üye

bu sitede bulunan S5620JTJL2 versiyonunu indir orjinal türkçe ve qwerty klavyeli, orj. tükçe sözlükte var...

peki nasıl yükleyebilirim yardımcı olurmusun ?? :ağlarım::bilmm

mkeles84

Üye
Samsung forumu çok karışık oldu, aynı konulardan bir kaç tane olunca takip edemez oldum, keşke bazı başlıklar birleştirilse. Böylece yenilikler daha rahat geliştirilebilir...

furkantaşdemir

Üye
arkadaslar bende yukardaki linki yükledim ve kurdum telefona ama yazlar gözükmüyo biri yardımcı olabilirmi??

akdenizx

akdenizx

Üye
Forum'u sürekli takip edenlerden olarak, dile getirmek istedeğim bazı konular var.
- Firmware güncellemelerini konuyu tam bilmeden yapmayınız.
- Daha önceden firmware güncellemesi yapmayanlar konuyu çok detaylı incelemeli ve daha sonra bütün riskleri alarak yapmalıdır.
- Burada gordugumz üzere bir hayli sayıda arkadaş firmware güncellemeleri sonrasında sorun yaşıyor bunların onune gecmenın en buyuk etkenlerı bunlar.
- Eger firmware yükseltmek istiyorsanız ve yeterli biginiz yoksa MUTLAK teknik SERVİSLERE yaptırınız. Aksi takdirde yanlıs yapılan işlemler sonucu telefonuzu garanti kapsamından cıkabilir ve hatta çöpe dahi atmak durumunda kalrısınız..

İyi çalışmalar..

erti97

erti97

Üye
Arkadaşlar hiç uğraşmayın. tastekinin dediği gibi telpa dan ücretsiz olarak yapıyolar güncelleme

ama şöyle bir sorun var güncellemeden sonra çokta önemli olmayan sorunlarla karşılarştım
1. arama yaptınız diyelim aramayı sonlardırdığınızda telefon 1 dklığına donuyo sonra yine çalışıyor.
2.aslında qwerty klavye dioduk ama o kadar da gereği yokmuş
3.telefon arada sırada kendi kendine reset atıyor ( ama çok sık değil 2-3 hafta da bir )
ben galiba büyük sitelere girmeye uğraşıorum wifi den ondan reset atıyo olabilir
4. task manager hala gelmedi ben gördüm başka yerde en son fw de task manager var ayrıca menüde geri tuşu da vardı ama bende yok :off: :ağlarım::bann: ......

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Arkadaşlar hiç uğraşmayın. tastekinin dediği gibi telpa dan ücretsiz olarak yapıyolar güncelleme

ama şöyle bir sorun var güncellemeden sonra çokta önemli olmayan sorunlarla karşılarştım
1. arama yaptınız diyelim aramayı sonlardırdığınızda telefon 1 dklığına donuyo sonra yine çalışıyor.
2.aslında qwerty klavye dioduk ama o kadar da gereği yokmuş
3.telefon arada sırada kendi kendine reset atıyor ( ama çok sık değil 2-3 hafta da bir )
ben galiba büyük sitelere girmeye uğraşıorum wifi den ondan reset atıyo olabilir
4. task manager hala gelmedi ben gördüm başka yerde en son fw de task manager var ayrıca menüde geri tuşu da vardı ama bende yok :off: :ağlarım::bann: ......

reset problemi sorun arkadaşım.

Git servise tekrar FW yüklettir.
Taskmanager istiyor isen XXJA4 fwsi kullanmalısın bence en güzel FW'dir ve evet qwerty çok da ihtiyaç duyulan birşey değil :) ekranı yan çevirmek ölüm bence :aha:

aman tanrım

Üye
ya bu yeni sürümünü yükleyen yerler var mı ben yapamadım şahsen ama nerde yapabilirler