samsung s5620 Monte kullanan arkadaşlar ? Ufak bir sorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembepembe92

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5620 Monte kullanan arkadaşlar ? Ufak bir sorum..
Arkadaşlar iki sorum olacak. Telefonu alalı 1 hafta oldu. Sarjını ilkinde 24 saat yaptım. Sorum şu ;

- Telefonu sabah sarjdan çıkardığımda ertesi gün akşama kadar gidiyor. Sizce normal mi ?

- Bide sarj azaldığı zaman kendiliğinden açılıp kapanıyor ? Neden oluyor ? Garantiye göstermem gerekir mi. Teşekkürler

fatihdemir33

Üye
sürekli 3g de duruyorsan erken biter. şebeke ayarları>şebeke modu>900-1800 ü seç.

LieX

LieX

Üye
Arkadaşlar iki sorum olacak. Telefonu alalı 1 hafta oldu. Sarjını ilkinde 24 saat yaptım. Sorum şu ;

- Telefonu sabah sarjdan çıkardığımda ertesi gün akşama kadar gidiyor. Sizce normal mi ?

- Bide sarj azaldığı zaman kendiliğinden açılıp kapanıyor ? Neden oluyor ? Garantiye göstermem gerekir mi. Teşekkürler

Eger oyun oynuyorsan int giriyorsan 2 gün şarj normal...

2.O sorun bendede vardı garanti ye gösterebilirsin..

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ben oyun oynuyorum ve wifi hep açık.Buna rağmen 3. günün akşamını buluyor :D

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşım eğer çok telefonla konuşuyorsan yada telefondan internete çok giriyorsan (yani hattan wifi ile değil) 2 gün normal olabilir ama bende de monte var telefonu alalı 20 ay oldu ama hala şarjının normal kullanımda 3-4 gün gittiği oluyo

2. sorununun yazılımsal yada donanımsal olma ihtimali var onu servise bi baktır istersen

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Şarj normal sayılır

2. sorun ise o bir tesadüf olabilr bazen hat nedeni ile telefon kapanıp yeniden acılır. Aksi taktirde telefonun sarjı azaldığında tasarruf moduna gecer ve oyun vb. gibi seyleri açmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt