samsung s5620 monte internetten video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5620 monte internetten video izleme
Arkadaşlar bu samsung s5620 monte telefonda program olmadan internetten video izleyebilirmiyim ? Youtobe'dan bazı videoları açıyo bazılarını açmıyo bunun nedeni ne olabilir acaba ? facebook'ta bazı videoları açıyo genelde youtobe'dan olanları açmıyo sanırım fikri olan yardım edebilecek biri varsa lütfen yazsın...

• Beğen
Tepkiler: a9z0a9z0

fedaiman1126

Üye
Evet arkadaşlar ya bende de aynı sorun var ayrıca Wi-fi bağlantısı olmadan da youtube dan video izleyemiyorum bunun nedeni nedir lütfen bir el atın ya :)

Faraza42

Faraza42

Üye
Sürekli aynı konuyu açıp forumu çöplük haline getiriyorsunuz ya helal olsun ! Araştırma yapsanız herşeyi bulacaksınız :nono:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
yardım edersen konu çöpe gidebilir bi link ver mesela :hmmm

fedaiman1126

Üye
Sürekli aynı konuyu açıp forumu çöplük haline getiriyorsunuz ya helal olsun ! Araştırma yapsanız herşeyi bulacaksınız :nono:

haklısın da canım kardeşim yüzlerce konu var yüzlerce yorum var ben sırf 2 saatimi buna ayırdım ama bi sonuca ulaşamadım yardımcı olursan seviniriz kusurumuza bakma

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR

a9z0a9z0

Üye
kardeş şunu bi dene
menü-ayarlar-telefon ayarları-müzik çalar ayarları-vod ayarları

buradan internet ayarlarını yaparsan sorun düzelir inşallah...

eğer ayarların yoksa yeni ayar oluştur :) şimdi kafamdan yazdım şu ayar sıralamasını yazıda farklılık olabailir ok:)

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deniyecem inşallah olur :oke:

irem111218

Üye
ya ayalarda bulaqmadım bn o dediğinizi :dry::bilmm

Usl@nM@z

Üye
Evet arkadaşlar ya bende de aynı sorun var ayrıca Wi-fi bağlantısı olmadan da youtube dan video izleyemiyorum bunun nedeni nedir lütfen bir el atın ya :)

hattın türkcell ise izleyemezsin diğer vodafon yada avea hat tak ayarlarını yükle izlersin...

Üst Alt