Samsung S5620 Monte Ekran Donuyo

Sponsorlu Bağlantılar

V.Frances

V.Frances

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5620 Monte Ekran Donuyo
Yaklasık iki gündür durduk yere ekranı donuyor .. Bataryayı takıp cıkarıp acıyorum vs bazen bekleyince geri gelio. Sizce ne yapmalıyım ? daha 1 yıllık bile diiL teLefon ...

Emre-45

Emre-45

Üye
yenıden fw yukle.. fv versiyonu nedir ? yazar mısın ? *#1234# den bakabilirsin yazanları buraya yaz

V.Frances

V.Frances

Üye
    Konu Sahibi
Emre-45

Emre-45

Üye
tekrardan fw yükle bencek ardesım

V.Frances

V.Frances

Üye
    Konu Sahibi
YükLe dioSun da.. Nası yükLiceemi annatmıoSn v.v biLsem haLLederdm kndm =T
Şe dediLer ama bide böLe bi Forumda .. Ekranın aRkasındaki FiLm oynamıştır FeLan ..

baranselona

baranselona

Üye
garantisi varsa yolla hallederler hemde qwerty klavyeli versyonunu yüklerler büyük ihtimalle ayarlarıyla falan oynamışsındır benimde ilk FW buydu böyle bi sorun yoktu...

V.Frances

V.Frances

Üye
    Konu Sahibi
öLe yapcam büük iHtimaLLe cNkü ManykLastı .. durduk yere Kapanıo FaLan T.T

akdenizx

akdenizx

Üye
YükLe dioSun da.. Nası yükLiceemi annatmıoSn v.v biLsem haLLederdm kndm =T
Şe dediLer ama bide böLe bi Forumda .. Ekranın aRkasındaki FiLm oynamıştır FeLan ..

Buraya mesaj yazabıldıgınıze gore bılgısayar bılgınız biraz var demektir. O zaman aşağıya linkini vereceğim konuyu inceleyin ve telefonunuza uygulayın. Düzgün uygularsanız garanti veriyorum sorunsuz calısacaktır.

http://www.maxicep.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html

Ben ve ben gibi birçok arkadaşımız bu orjinal sürümü kullanıyor ve cok memnunuz. En son cıkan surum hem de . Kolay gelsın

Üst Alt