Samsung S5620 Monte Bi Yardim Edermisiniz Sizce Sorun Ne ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hans_molger

hans_molger

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5620 Monte Bi Yardim Edermisiniz Sizce Sorun Ne ?
Merhaba Arkadslar Benim Dedigm gibi 2. olarak kullandıgım bi samsung 5620 monte telefonum war.yalniz bu telefon tam bir manyak cokk temiz kullanıyorum msj filan göndermem işim olmadikca cantadan cıkartmam 2.bi telefonum olarak kullanıyorum.sorun tam olarak su.dokunmatigi tusluyorum algılamıyor tuslari kilitliyorum kilitlemiyor.bataryayi cıkarıp taktıgımda acıorum tlfn 1 dk snra kendine geliyor yaklasık olarak 2-3- dk cok normal sanki hic biseyi yokmus gibi kullanıyorum yalnız 2-3 dk snra sorun yine ayni.firmware atiorum bi kactane denedim s5620xejb3 ve S5620BVJF2 bunlardada ayni bunlari attigim zaman 2-3 dk en fazla 1 saat sorunsuz kullandım snrasi yine aynii dedigim gibi dokunmatık sorunlu desek inanin dokunmatıgınde cizik yok daha ekran koruyucu jilatini war zaten aldigim gün tktırdım o bile cizik degil :) biraz titiz bakarım cihazlarima sizce ne yapmalıyım firmwareler sorunlu diyorsaniz en güncel ve türkce olani hangisi ? ne yapmam lazım ?

15097

15097

Üye
Servise gönderin.

• Beğen
Tepkiler: hans_molger
hans_molger

hans_molger

Üye
    Konu Sahibi
firmwarelerle çözülceni düşünmüştüm baska yedekte telefonum yok haftalarca telefonsuz olamamki !

15097

15097

Üye
Başka bir çözüm yok gibi görünüyor şimdilik.Bence birkaç haftalığına tek telefonla idare edin.

hans_molger

hans_molger

Üye
    Konu Sahibi
firmwarelerde sikinti olmus olabilirmi ? baska bi firmware yada bildiginiz bi firmware warse onu atalim ? bidaha denyelim yoksa baskada sansimiz yok

15097

15097

Üye
firmwarelerde sikinti olmus olabilirmi ? baska bi firmware yada bildiginiz bi firmware warse onu atalim ? bidaha denyelim yoksa baskada sansimiz yok
Bildiğim başka firmware yok ama neden servise vermek istemiyorsunuz telefonunuzu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt