Samsung S5620 için acil program

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

waggy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5620 için acil program
Arkadaşlar s5620 için gelen giden mesajların ve görüşmelerin kayıtlarını tutabileceği bir program varmıdır

maxilopez1

Üye
programa ne gerek var arama tuşuna basınca kayıtlar çıkıyor zaten

waggy

Üye
    Konu Sahibi
onu biliyorum usta benim istediğim silinen kayıtların da log unu tutması gerekiyor..normal gelen kutusundan silinmiş olsada ne yazıldığını görmem gerek

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
onu biliyorum usta benim istediğim silinen kayıtların da log unu tutması gerekiyor..normal gelen kutusundan silinmiş olsada ne yazıldığını görmem gerek

Çok şey istiyorsun kardeş hangi telefonda varmış öyle silinen mesajları kurtarma yöntemi ben hiç duymadım ama tavsiyede bulunayım mesajı açtığında diğer menüye girersen mesajı tele kayıt yap diye bir özellik var eğer bunu yaptıysan , teli pc ye kies te bağla telin hafızasını Recover My Files diye bir proğramla siinenleri kurtar proğramın nette demo sunu bulabilirsin işini gördükten sonra silersin

waggy

Üye
    Konu Sahibi
durumu şöyle anlatıyım şüphelendiğim birinin mesajlarını okumam gerekiyor..o kişi de gelen mesajları yazdığı mesajları siliyor..bunların extradan log layan bir programa ihtiyacım var.. data kurtarmayı denemedim ama pro sürümü var o nu da müsayit zamanda denerim.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hımm senin için biraz araştırdım nokia için öyle bir proğram varmış ama samsung için yok diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt