Samsung s5603 preston tema hakkında bilgi verebilcek var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugser

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5603 preston tema hakkında bilgi verebilcek var mı?
başlıkta da dediğim gibi her yerde tema aradım ama bir türlü bulamadım bilen gören var mı :D

wayblue

wayblue

Üye
Telefonun içinde 2 adet tema var. Nasıl tema eklendiğini henüz bilen yok sanırım !! ama tema ile kastın resimler ise resim sitelerinde 720x320 pixel olarak aratırsan çıkan sonuçlar işine yarayabilir. Ben genelde resimleri siteden indirip Photoshop yardımıyla kendim yapıyorum.

wayblue

wayblue

Üye
Telefonun içinde 2 adet tema var. Nasıl tema eklendiğini henüz bilen yok sanırım !! ama tema ile kastın resimler ise resim sitelerinde 720x320 pixel olarak aratırsan çıkan sonuçlar işine yarayabilir. Ben genelde resimleri siteden indirip Photoshop yardımıyla kendim yapıyorum.

Telefonun içinde 2 adet tema var. Nasıl tema eklendiğini henüz bilen yok sanırım demiştim!! ama bir sitede preston için 4-5 adet tema gördüm... site ücretli indiremedim... Araştırmaktayım bulursam linki paslarım buraya.....:allalla:

tugser

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun içinde 2 adet tema var. Nasıl tema eklendiğini henüz bilen yok sanırım demiştim!! ama bir sitede preston için 4-5 adet tema gördüm... site ücretli indiremedim... Araştırmaktayım bulursam linki paslarım buraya.....:allalla:

teşekkür ederim ben bir çok yerde farklı temaya sahip gördüğüm için sormustum zaten :allalla:

tugser

Üye
    Konu Sahibi
birşeyler buldum ama daha tam çözemedim çözünce haberdar ederim

--------------- Ekleme ---------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt