Samsung s5603 (preston) GPS açmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

untouchables221

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5603 (preston) GPS açmak
selam arkadaşlar. yabancı bir forumda gördüm, bu cihazın gerçek GPS sistemi açılıyormuş. olay çok basit denedim ama bende işe yaradığını söyleyemicem. genede preston kullanıcısı varsa bir denesin. çünkü o sitede de bazıları çalıştı bazıları çalışmadı demişti. olay şu:

- tuşları açıp bunu girin *#6984125*#
- INTERNALS kısmına tıklayın.
- master olarak bunu girin ve onaylayın *#9072641*#
- DEBUG SETTINGS kısmına tıklayın.
- CHIP e tıklayın.
- MEGACHIPS ON olarak seçin ve kaydedin.

sonra telefonu yeniden başlatın. google maps uygulamasını açtığınızda artık yanıp sönen mavi yerine sürekli yanan bir mavi nokta ile tam yerinizi gösteriyor. TABİ AÇIK ALANDA BULUNMALISINIZ! işe yaradıysa lütfen bilgilendirin. firmware sürümünü filan yazınki belki belli sürümlerde çalışıyordur.

düzeltme: ilk denemede 7, 8 dk civarı açık alanda bulunmalısınız. sonraki denemelerde bu süre azalacaktır. 30, 40 sn civarına düşecektir.

• Beğen
Tepkiler: ismail_1, alka7825 ve a-sit

a-sit

Üye
Kardeş çok teşekkür ederim işe yaradı.İlk başta pek inanmadım ama denedim oldu :D:oke:

untouchables221

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil arkadaşım. bende deniyorum ama bende olmamıştı çünkü bir şeye dikkat etmek gerekiyormuş. ilk denemede 7,8 dk kadar beklemek gerekebiliyor. ilk yer tespiti uzun sürdüğünden. bu gün bende deneyeceğim açık alanda. eğer olursa, sonraki denemelerde 30, 40 sn sürede yer tespiti yapabiliyormuşuz. işe yaradığını bilmek güzel en azından doğru bir bilgi demekki. teşekkürler.

3rhan336

3rhan336

Üye
vay be ilginçmiş en yakın zamanda bende denicem

--------------- Ekleme ---------------

hareket ettigimizde görünüyormu ??*

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bu verdiğinin gps ile alakası yokki bu starda bile var sen bu ayar ile telefonunun çip seçimini değiştiriyosun ve bi fark yok yani modem internette gezinirken hızlı ama megachip menü arakları ve java için hızlı bknz darkforestgroup

untouchables221

Üye
    Konu Sahibi
bende darkforestgrouptan buldum ve ordan aldım bu bilgileri. üyelik sistemi olduğundan link vermedim çünkü direkt görünmüyor ama yabancı bir siteden aldığımı zaten belirtmiştim.
isteyen burdanda takip edebilir:
işe yaradığını söyleyenler varsa bir anlamı vardır. normalde prestonda gps yok ama ilk zamanlarda duyurulduğunda gps olacağı söylenmişti. bir pazarlama stratejisi olarak yazılımsal olarak gizlemiş olabilirler diye düşünüyorum. yinede söylediğim gibi doğruluğundan emin değilim. bu gün denedim ama tam açık alan olmadığı için mi bilmiyorum, sonuç alamadım. işe yaradığını söyleyen bir üye var üstte.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
preseton da gps yok olsa bunu gururla ve satış olarak üstünlük için sağlarlardı

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada bu menü star teldede şimdi tekrardan yaptım modemde açılma süresi bulunduğum konumu bulması 2,35 saniye ama megachipte 56 saniye oldu olabilir diye düşünüyorum samsung chipsetine bakmak lazım

e_memet88

e_memet88

Üye
Deneyelim bakalım emeğin için sağol

Saygılar..

seyit_ali_abdül

Üye
ya arkadaşlar bu tel de yüz tanıma sistemi var mı
bir yerde yazıyordu acil bilgi gerek

cengizsualp

Üye
arkadaslar gps olayı olmuyor.
olan arkadas nasıl yaptı bi anlatsın.

sessiz_cocuk

Üye
ilk baştan mantıklı geldi bana ama bence de GPS ile alakası olmayan bi durum. 5233w de mevcut baktım çalışmıyor. sebeke nerden çekiyorsa orda buluyo beni :=)

yer6benim

yer6benim

Üye
yha beni hiç bulmuyor açık alan dediğiniz nedir balkonda beklesem olur mu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...