Samsung s5603 oyun, program, widget...

Sponsorlu Bağlantılar

cglrrrr

Üye
teşşkrler.

nebulanebu

Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz ki s5603 model telefonun gerek oyun gerekse program ve widget arsiv eksigi vardır. Bu sayfa da bu eksiği ortadan kaldırmayı amaçlıyorum. Maksat telefonlarımızı daha kullanışlı ve zevkli bir hale getirmek. İlk paylaşımda bende olsun. herkese keyifli paylaşımlar.

Java oyunlar: (32 mb)
(Rar pass yoktur)

Bir kaç resim:

*******YENİ LİNK********

Arkadaşlar bu da yeni paylaşımım. bir çok program bu link'te. şimdiden gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Herkese keyifli paylaşımlar diliyorum.

http://rapidshare.com/files/293274631/java_programlar.rar
(rar pass yoktur) - 14 mb

Guzel kardeSim LinkTe sorun var :S Calismior !

DarkLady

DarkLady

Üye
Konu çok güzel ama konudaki her iki linkte çalışmıyor .Umarım en kısa zamanda düzelir=((

nsynca

Üye
Link Ölmüş

pejveng

Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz ki s5603 model telefonun gerek oyun gerekse program ve widget arsiv eksigi vardır. Bu sayfa da bu eksiği ortadan kaldırmayı amaçlıyorum. Maksat telefonlarımızı daha kullanışlı ve zevkli bir hale getirmek. İlk paylaşımda bende olsun. herkese keyifli paylaşımlar.

Java oyunlar: (32 mb)
(Rar pass yoktur)

Bir kaç resim:

*******YENİ LİNK********

Arkadaşlar bu da yeni paylaşımım. bir çok program bu link'te. şimdiden gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Herkese keyifli paylaşımlar diliyorum.

http://rapidshare.com/files/293274631/java_programlar.rar
(rar pass yoktur) - 14 mb

Arkadaşım Rapidshare üyesi olmadığın için yüklediklerin en fazla 10 defa indirilebiliyor.
İstersen başka bir siteye yükle, linkini ver, ben indirip bir de Rapid'e yükleyeyim, böylece forumda indirmek isteyen arkadaşlar sıkıntı çekmezler.

harunkuc

Üye
Linkler kırk

psyco744

Üye
Duvar kağıtlarınızı 320x720 boyutlarında yapıcaksınız arkadaşlar yani 3 tane 240x320 resmi yanyana monte ediceksiniz.bunun sebebide 3 farklı masaüstünün olmasıdır. Melodilerin 2şer tane olmasının sebebide gelen arama zil sesi yapıldığında telefon dosyayı kendı hafızasına alarak işlemleri hızlandırıyor. bu yüzden de 2şer tane oluyor. eğer listede tek görünmesini istiyorsanız, melodi yaptıgınız dosyayı hafıza kartından silin :) k.gelsin

kardeş kolay gelsin ya bişi sorcam ben resimlerin boyutlarını groplayıp birleştiriyorum ama faklı makınelerle cekıldıgı ıcın genişlıklerı farkından dolayı ekranda birbirine karısıyolar bunu nasıl duzeltebılırım...kırpıp boyutlarını esıtledım bu seferde çözünürlük çok düşük oldu bunun daha basit bi programı var yada senın hazırladıgın resımlerı nasıl hazırladıgını resımlı anlatırmısın valla cok makbule gecer 2 saattır yapıyorum ıstedıgım sonucu elde edemedım

antalyaakar

antalyaakar

Üye
eyw krdş güzel pylşım

ada volkan

Üye
5603 e nasıl nerden oyun yukleyebiliriz

oguzcan_12

Üye
aRKadasLar :S benim samsung s5603e hareket sensörlü araba yarısı indirmek istiyorm Yardım EDECEK BIRI VAR MIIIIIIIIIIIIIIIII????????????????? :(((((((((((((

osmanusta1

Üye
linkleri düzeltirseniz seviniriz pls

YELDAAA

Üye
Arkadaşlar umarım bana yardımcı olursunuz resimler kamera hangi yöne cevrilince oyene bakıyorya ben onu yanlışlıkla kapatmışım nasıl düzelte bilirim lütfen bilen birisi yardımcı olsun.

wampir5

Üye
Ben telefonumdan oldukça memnunum, ama aklıma takılan şöyle bir problem var.
Müzik dinlerken biten müziğin yerine sıradaki başlıyor.

Ben bir sürü klip yükledim. İzlediğim klip bitince diğer klip kendiliğinden başlasın istiyorum. Bunun için klip izleme programımı indirmek gerekir, elinde olan varmı ?

Teşekkürler

sharkkk

Üye
linki yenileyebilir misin :)

aura0606

Üye
ya ilk defa giriyom bu siteye burda yazdığınız linki napıcaz anlamadım bi türlü bulamıyom oyun falan

enes005

enes005

Üye
teşekkürler

enescan21

Üye
yaw ben linki açamıyorum

45utku45

Üye
uyumlu oyunları bir yere liste halinde yazar mısınız?

alayına yalı

alayına yalı

Üye
eyw

Takipçi Satın Al

Üst Alt