Samsung s5603 oyun, program, widget...

Sponsorlu Bağlantılar

qunnes

qunnes

Üye
    Konu Sahibi
merhaba ben ounları jad dosyasına çevirdim jadmaker ile ama telefona atıp yüklemek istediğimde geçersiz dosya diyor. Yardım pls.

jadmaker ile çevirdiğin oyunların ekran ölçüleri 240*320 olması gerekiyor bu yüzden kabul etmeyebilir.

santos45

Üye
5603 ve starın internet hızının yavaş olduğunu söylemiş bazı arkadaşlar ben 1 haftadır girmediğim site kalmadı 3g ve edge bağlantılarla denedim hızı gayet iyi tv için mecburen mobiltv üyeliği gerekiyor aylık 4.95 tl, ayrıca opera kurarsanız daha pratik te kullanabilirsiniz interneti

kaansumbul

Üye
saol ellerine sağlık

hotelRoom

Üye
yomu yeni program falam :)

madak4545

Üye
arkadaşlar kamera yaklaştırma nasıl bu telefonda

okancastle

Üye
zoom olayı 3,2 mp de olmuyor ancak 2 mp ve aşağısını yaparsan oluyor.

staras1214

Üye
emeğine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

oyunlar tam ekrandır inşallah

forumerk

Üye
tşekkürler

qunnes

qunnes

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık

oyunlar tam ekrandır inşallah

teşekkürler. Evet oyunlar tam ekran ve o sanal klavyeyi kaldırmak içinde uygulamak gereken şeyler var. ilk sayfada yazmıştım birdaha yazayım. :)

aşağıdaki kodu oyun yada program yüklemeden önce jad dosyasına ekleyip kaydedin sonra yükleyin sanal tuşlar kayboluyor..

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

NOT: jad dosyasını wordpad ile açıp düzenleyebilirsiniz. pek çok oyunda sadece MIDlet-Touch-Support: True satırını eklemek yeterli oluyor diğer satırlara gerek yok.

http://www.maxicep.com/editpost.php?do=editpost&p=1642809

epson81

epson81

Üye
sağolasın

quiksilver2001

Üye
paylaşım için teşekkürler..

sametkarakuss

Üye
bu telefonu yeni aldım paylaşım icin ty yeni seyler bekliyorum xD

onnr_23

Üye
bu resimleri ben nasıl yapacagım peki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler:)

batuhan8

batuhan8

Üye
S5603 kullanmamama rağmen paylaşım için teşekkürler.Bu arada Samsung 5233'e de bu oyunlar uyabilir...Bilginize...

m_y_z_

m_y_z_

Üye
Arkadaşlar dediğiniz kodları jad dosyasına girdim kaydettim sonra oyunu yükledim ama oyunlarda sanal klavye yine çıkıyor yine çıkıyor deliricem yaaa:@
Birisi hayrına resimli anlatabilirmi bunu,bide jad dosyasına wordpad ile girdiğimde hiç okuyamadığım karakterler çıkıyor bu karakterlerin en altınamı eklicez yoksa en üstünemi benki telefon ve pc'lerden çok iyi anlarım ama bi türlü beceremedim:@

Arkadaşlar oyun oynarken çıkan sanal klavyeyi kaldırmanın yolu burda.

aşağıdaki kodu oyun yada program yüklemeden önce jad dosyasına ekleyip kaydedin sonra yükleyin sanal tuşlar kayboluyor..

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

NOT: jad dosyasını wordpad ile açıp düzenleyebilirsiniz. pek çok oyunda sadece MIDlet-Touch-Support: True satırını eklemek yeterli oluyor diğer satırlara gerek yok.

olmuyor olmuyor:@

big_free

Üye
Arkadaşlar dediğiniz kodları jad dosyasına girdim kaydettim sonra oyunu yükledim ama oyunlarda sanal klavye yine çıkıyor yine çıkıyor deliricem yaaa:@
Birisi hayrına resimli anlatabilirmi bunu,bide jad dosyasına wordpad ile girdiğimde hiç okuyamadığım karakterler çıkıyor bu karakterlerin en altınamı eklicez yoksa en üstünemi benki telefon ve pc'lerden çok iyi anlarım ama bi türlü beceremedim:@

olmuyor olmuyor:@
aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar yapabilen varsa bi anlatsın lütfen

qunnes

qunnes

Üye
    Konu Sahibi
benmde ilk basta oldu ama sonradan nedense olmamaya basladı sanırım bir dosyayla cakısıyor. çözümü bulunca paylaşıcam.

bu resimleri ben nasıl yapacagım peki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler:)

sevgili onnr, irfanview diye bir program var onunla çok rahat 3 resimi yanyana koyabilirsin. ilk sayfalarda bununla ilgili birkaç şey yazdım. onlara bir gözat istersen.

erhankurupinar

Üye
bende yeni aldım bu telefonu.Daha önce k750i kullanıyordum.Bakalım samsung sony kadar sağlam ve kalitelimi?Bu paylaşımın mükemmel olmuş.Çok teşekkür ederim.bir de sorum olacak samsung kullanıcılarına.samsung modelleri hep sorunlu oluyor ve çabuk bozuluyorlarmış diye biliyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

ycl88

Üye
Arkadaşlar ben de sansung s5603 preston sahibiyim.ama benim telefonla ilgili bir sorunum var. widget menüsünde bulunan etkinlik görüntüleme widgeti çalışmıyor.takvimde bir program oluşturduğumda ana ekranda göstermiyor.Ayrıca widget menüsüne youtube sitesinin widgetini de ekleyemez miyiz?İnternette arattım ama birşey bulamadım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt