Samsung s5603 oyun, program, widget...

Sponsorlu Bağlantılar

Erdem09

Üye
arkadaslar yıne bu forumdan toplu olarak bır dunya oyu ındırdım ama hepsi sadece jar..yanı jad dosyaları yok.. bu durumda ne yapabilirim?

jad maker diye çok basit bir program var onunda jad dosyasını yapabilirsin google a yaz bulursun zaten ufacık bişey

--------------- Ekleme ---------------

getjardan ındırdıgım oyunları neden acamıyorum ...! yanı wınrar dosyasını komple atmıyoruz herhalde telefona! ve kurdugumuzda ucretlımı oluyor bu oyunlar...

arkadaşım getjardan indirdiğinde içinde jad dosyası var mı? yoksa sende jad maker ile jad dosyası ile oluşturabilirsin. Telefona yüklediğin oyunlar ücretli olmaz sadece bazı oyun demodur biraz oynadıktan sonra senden şifre ister onların şifrelerini de nette ararsan bulabileceğini düşünüyorum.

In_Mystery53

In_Mystery53

Üye
Beyler bende Temiz orjinal N95 var garanti süresi bitti herhangibi sorunu yok S5603 ile takas düşünen varsa görüşelim 554 206 41 53

fehanfe

Üye
teşkkk

macman

macman

Üye
tşk.

alparman

Üye
widgets acamıyorum sebeke ayarlarını kontrol ert diyor ! nasıl olucak bu ayar yapılma olayı.. yardımcı olursanız sevinirim.

birde facebook yada herhangı bır yerden video ızleyemıyormuyuz.. ben bu telefonun alalı 3 gun oldu.. bırde soyle bır sorun var muzık yada resım dosyalarım kayıtlı, mesela sarkılarımdan bırını gelen melodısı yaptıgımda bır ıkıncısıde belırıyor dosyaların ıcınde buna nasıl bır onlem alacagız yada bır resmı duvar kagıdı yaptıgımızda ıkıcısıde ortaya cıkıyor...

varolan duvar kagıtlarının ustune resım koyamıyormuyuz ben kayabılıyoruz dıye bılıyorum ılk aldıgımda nasıl olduysa yaptım sımdı yapamıyorum...

cokmu yazdım yahu :) baya uzun oldu herhalde...

Duvar kağıtlarınızı 320x720 boyutlarında yapıcaksınız arkadaşlar yani 3 tane 240x320 resmi yanyana monte ediceksiniz.bunun sebebide 3 farklı masaüstünün olmasıdır. Melodilerin 2şer tane olmasının sebebide gelen arama zil sesi yapıldığında telefon dosyayı kendı hafızasına alarak işlemleri hızlandırıyor. bu yüzden de 2şer tane oluyor. eğer listede tek görünmesini istiyorsanız, melodi yaptıgınız dosyayı hafıza kartından silin :) k.gelsin

erdemgur

Üye
Yaw arkadaşlar herşeyden önemlisi bu telfona tema bulmak
diğer herşey boşuna tema bulun
ltfnn

ljubavi63

Üye
Arkadaşlar bu facebook veya youtube gibi sitelerdeki vs. Videoları oynatamayacakmıyız

arkadaşlar size zahmet bu oyunlardaki klavyeyi kaldırmak için uyguladıgınız taktiği bana aşamalı olarak anlata bilirmisiniz atıyorum buraya gir böyle yap diye rica ediyorum [email protected] şimdiden tşk ler

ibosch

Üye
eline sağlık kardeş ...

savascıturk

Üye
arkadaşlar bu telefonda nasıl e book okuyabilirim bilen var mı?

calkali07

Üye
saol saol saol mobil tv ye üye olcam allah nasip ederse samsungların desteklemediği uygululama türleri var ama nikialar hepsini desteklio

qunnes

qunnes

Üye
    Konu Sahibi
saol saol saol mobil tv ye üye olcam allah nasip ederse samsungların desteklemediği uygululama türleri var ama nikialar hepsini desteklio

eet ama 5603 her javayı destekliyor

buyrun arkadaşlar yeni resimler :)

serdar0755

Üye
emeğine sağlık dostum çok teşekkür ederim:d

fuhat1905

Üye
arkadaslar Jawsbreaker tarzı oyun istiyorum, hani 3 rengi bi araya getırıp patlatma ona benzer. ilgilenirseniz sevinirimm. simdiden tesekkurler

rekkezum

rekkezum

Üye
sn qunnes elimde birkaç güzel resim var bunları hangi pro ile duvar kağıdı yapabilirim...photoshop hariç

qunnes

qunnes

Üye
    Konu Sahibi
sn qunnes elimde birkaç güzel resim var bunları hangi pro ile duvar kağıdı yapabilirim...photoshop hariç

irfanview ile yapabilirsin. ben onunla yapıyorum gayet başarılı. yapamazsan yardımcı olurum
:oke:

rekkezum istersen gnder burdan resimleri ben senin yerine yapayım

ceycay12

Üye
Oyunu nasıl yükliyebilirim

mks001

Üye
merhaba ben ounları jad dosyasına çevirdim jadmaker ile ama telefona atıp yüklemek istediğimde geçersiz dosya diyor. Yardım pls.

Takipçi Satın Al

Üst Alt