Samsung s5603 oyun, program, widget...

Sponsorlu Bağlantılar

qunnes

qunnes

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5603 oyun, program, widget...
Arkadaşlar biliyorsunuz ki s5603 model telefonun gerek oyun gerekse program ve widget arsiv eksigi vardır. Bu sayfa da bu eksiği ortadan kaldırmayı amaçlıyorum. Maksat telefonlarımızı daha kullanışlı ve zevkli bir hale getirmek. İlk paylaşımda bende olsun. herkese keyifli paylaşımlar.

Java oyunlar: (32 mb)
(Rar pass yoktur)

Bir kaç resim:

*******YENİ LİNK********

Arkadaşlar bu da yeni paylaşımım. bir çok program bu link'te. şimdiden gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Herkese keyifli paylaşımlar diliyorum.

http://rapidshare.com/files/293274631/java_programlar.rar
(rar pass yoktur) - 14 mb

• Beğen
Tepkiler: KeDi_FaReYi_7, must20, murat535 ve 52 diğerleri

regmkr

Üye
eyw

M3L!H

M3L!H

Üye
iyide bu telefonlaras i900 omnia ve Pixon'un oyunları da oluyor...

thl177

thl177

Üye
Emeğine sağlık, büyük bir boşluktu gerçekten.. İnş. dokunmatik oyunlarda vardır içinde :)

zibidi39

zibidi39

Üye
samsungu olan arkadslar ıcın gusel bır haber

eloeko

Üye
ya arkadslar bı resım koyuosun ekrana acayp yaklasıooo nasıl olacakkk o bu resımlerı nereden nasıl yukluosunzz??

ismail_23

Üye
widget yada program yok mu?

Genc-_Sezar

Üye
ya arkadslar bı resım koyuosun ekrana acayp yaklasıooo nasıl olacakkk o bu resımlerı nereden nasıl yukluosunzz??
Dostum duvar kağıdı olarak ayarla dedikten sonra çıkan kareyi resimini boyutuna göre ayarla yani uzaklaştır aynı boyuta gelene kadar ondan sonra tamm de olur ;):oke:

qunnes

qunnes

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyun oynarken çıkan sanal klavyeyi kaldırmanın yolu burda.

aşağıdaki kodu oyun yada program yüklemeden önce jad dosyasına ekleyip kaydedin sonra yükleyin sanal tuşlar kayboluyor..

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

NOT: jad dosyasını wordpad ile açıp düzenleyebilirsiniz. pek çok oyunda sadece MIDlet-Touch-Support: True satırını eklemek yeterli oluyor diğer satırlara gerek yok.

M3L!H

M3L!H

Üye

aşağıdaki kodu oyun yada program yüklemeden önce jad dosyasına ekleyip kaydedin sonra yükleyin sanal tuşlar kayboluyor..

NOT: jad dosyasını wordpad ile açıp düzenleyebilirsiniz. pek çok oyunda sadece MIDlet-Touch-Support: True satırını eklemek yeterli oluyor diğer satırlara gerek yok.

Verilmişti zaten bir konuda da...

oxiapalus

oxiapalus

Üye
widgets acamıyorum sebeke ayarlarını kontrol ert diyor ! nasıl olucak bu ayar yapılma olayı.. yardımcı olursanız sevinirim.

birde facebook yada herhangı bır yerden video ızleyemıyormuyuz.. ben bu telefonun alalı 3 gun oldu.. bırde soyle bır sorun var muzık yada resım dosyalarım kayıtlı, mesela sarkılarımdan bırını gelen melodısı yaptıgımda bır ıkıncısıde belırıyor dosyaların ıcınde buna nasıl bır onlem alacagız yada bır resmı duvar kagıdı yaptıgımızda ıkıcısıde ortaya cıkıyor...

varolan duvar kagıtlarının ustune resım koyamıyormuyuz ben kayabılıyoruz dıye bılıyorum ılk aldıgımda nasıl olduysa yaptım sımdı yapamıyorum...

cokmu yazdım yahu :) baya uzun oldu herhalde...

M3L!H

M3L!H

Üye
widgets acamıyorum sebeke ayarlarını kontrol ert diyor ! nasıl olucak bu ayar yapılma olayı.. yardımcı olursanız sevinirim.

birde facebook yada herhangı bır yerden video ızleyemıyormuyuz.. ben bu telefonun alalı 3 gun oldu.. bırde soyle bır sorun var muzık yada resım dosyalarım kayıtlı, mesela sarkılarımdan bırını gelen melodısı yaptıgımda bır ıkıncısıde belırıyor dosyaların ıcınde buna nasıl bır onlem alacagız yada bır resmı duvar kagıdı yaptıgımızda ıkıcısıde ortaya cıkıyor...

varolan duvar kagıtlarının ustune resım koyamıyormuyuz ben kayabılıyoruz dıye bılıyorum ılk aldıgımda nasıl olduysa yaptım sımdı yapamıyorum...

cokmu yazdım yahu :) baya uzun oldu herhalde...

preston lar ve star lar zaten norml bir sayfayı intertnettte bile zor açıyorlar... You tube açamaz diye düşünüyorum... zaten açsa bile kontörlerinle beraber batarsın! En iyisi internet paketleri...:oke:

qunnes

qunnes

Üye
    Konu Sahibi
Baglı oldugun sebekenin (trckll,avea,vodafone) ayarlarını internetten bulabilirsin. kendi sayfalarında mevcut ayarlar var. ben şahsen telefondan nete girmeyi düşünmediğim için bu ayarları yapmadım.

kajmer_

kajmer_

Üye
teşekkürler dostum süpersin emeğine sağlık

tokyo_1991

Üye
Samsung s5603 tv programı yoklu

oxiapalus

oxiapalus

Üye
bilgilendırme için tesekkur edıyorum kardesım saolasın..

Pendeza

Üye

arkadaslar yıne bu forumdan toplu olarak bır dunya oyu ındırdım ama hepsi sadece jar..yanı jad dosyaları yok.. bu durumda ne yapabilirim?

oxiapalus

oxiapalus

Üye
getjardan ındırdıgım oyunları neden acamıyorum ...! yanı wınrar dosyasını komple atmıyoruz herhalde telefona! ve kurdugumuzda ucretlımı oluyor bu oyunlar...

Takipçi Satın Al

Üst Alt