samsung s5603 dokunmatik ekranim calişmiyor neden olabikir acilll yardimm plssss

Sponsorlu Bağlantılar

dessas_fani

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5603 dokunmatik ekranim calişmiyor neden olabikir acilll yardimm plssss
samsung s5603 dokunmatik ekranim calişmiyor neden olabikir acilll yardimm plssss samsung s5603 dokunmatik ekranim calişmiyor neden olabikir acilll yardimm plssss samsung s5603 dokunmatik ekranim calişmiyor neden olabikir acilll yardimm plssss :vur:vur:vur:vur

• Beğen
Tepkiler: emre gümüş

silver021

silver021

Üye
alete bi kulaklık yada ne bilim bir cihaz taktıysan sorun yaratabilir.. yada kısasa kısas format atmayı dene..

dessas_fani

Üye
    Konu Sahibi
formati nasil aatacaz

crımınal

Üye
arkadaşım en iyi çare telefonu aldığın yere götür

Bozgun_

Bozgun_

Üye
benim tel de de böle bi sorun vardı hafıza kartı virüslü olduğu için dokunmatik ekranı olomuyordu Sen kardeşinin dediğini yap dene Benimkinde oldu

iyi forumLaR

emre gümüş

emre gümüş

Üye
Arkadaşlar benimde s5603üm yan sanayi kulaklıktaktığımdan bozuldu sanırım format atım ama değişen bişey olmadı ne yapmam gerekli !!!!

--------------- Ekleme ---------------

format atım düzeldi cevap gelmedi ama gene teşkürler

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
beyler aynı sorun var eğer avea 5000ciyseniz benim gibi başınız yanacak bu teller 2 ekran var biri renk cart curt birii dokunmaya duyarlı bi fasa fiso burda touchwiz orda bi sorun varsa iyi ama alltaki plakalardaysa sorun yanı bende ki gbi ise :( vay halinize ama malesef öyle :(

onatcan95

onatcan95

Üye
Arkadaşlar benimde s5603üm yan sanayi kulaklıktaktığımdan bozuldu sanırım format atım ama değişen bişey olmadı ne yapmam gerekli !!!!

format atım düzeldi cevap gelmedi ama gene teşkürler

arkadaşım nasıl format attın samsunglardan hiç anlamıyorum ve elimde kendiliğinden bozulan bir s5233w var.. acil lütfen yola çıkacağm için şimdiden teşekkürler..

haso56

Üye
benmkide birdenbire ekranda download yazdı batarya çıkarıp takıyorum aynı..bekliorm aynı ne yapmam gerekir çok ama çok acil...!!

ckilinc

Üye
*2767*3855#
Format kodu bu kodu girmeden önce telefonunuzun yedeğini almayı sim kart ve hafıza kartını çıkartmayı unutmayın.

dunya1208

Üye
benim de telefonum 5603. durup dururken ekranımın yarısı çalışmaz oldu. yani 123456 tuşları basıyor ama 789*0# tuşları basmıyor. bu nedenle format da atamıyorum. ne yapabilirim :S

Üst Alt