Samsung s5570 galaxy mını akıllı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonyildiz

sonyildiz

Üye
    Konu Sahibi

telefonumu daha üst modelleriyle takas etmek yada satmak istiyorum (özellikle ekranı büyük olan lazım) cılgın bir şekilde alt yazılı dizi seyretmekteyim ve büyük ekran lı film seyredebileceğim tablet gibi makineler arıyorum yani illada cep telefonu özellikli aramıyorum GALAXY MINI AKILLI TELEFON'um tertemiz dir kesinlikle tertemiz alt yazılı filmleri seyredebiliyorum ama ekranı büyük istiyorum ilgilenen arkadaşlara anlaşabiliriz takas da olur satabilirimde

FİYAT: 329 TL +2 GB Hafıza Kartı Hediye
Fatura tarihi : 02,07,2011 vatan pc den aldım
tüm aksesuarları tam eksiksiz dir.

TEKNOSA
549,[SUP]00[/SUP] TL (KDV DAHİL)

HEPSİ BURADA

KDV Dahil
: 598,99 TL
:

Özellikler listesi

# 110.4 x 60.6 x 12.1 mm boyutlarında monoblok tasarım
# Dört band (850, 900, 1800, 1900 MHz) GSM ve HSDPA (7.2 Mbps)
# 600 MHz frekansında çalışan işlemci
# Android 2.2 ''Froyo'' işletim sistemi
# TouchWIZ arayüzü
# 3.5 mm kulaklık girişi
# 3.14" 240 x 320 piksel (QVGA) TFT-LCD
# İvme ve mesafe sörleri
# 160 MB dahili bellek + 32 GB microSD
# 3.0 megapiksel
# QVGA video kaydı
# RDS destekli FM radyo
# Wi-Fi 802.11b/g/n
# 384MB RAM
# Bluetooth 2.1
# A-
# 1200 mAh batarya

sonyildiz

sonyildiz

Üye
    Konu Sahibi
galaxsi mini kullanıyorum telefon süper alt yazılı film leri seyrediyorum dizileri yani , Xilisoft Video Converter Ultimate programı ile h.264 video 320 ye 240 en yüksek ayarda ceviriyorum cam gibi ekrana tam oturuyor bs player var android markette bedava yükledim ve program tek kelimeyle 10 numara alt yazılı diziyi the wire şuan 4 sezonu seyretmekteyim alt yazıyı istediğim büyüklüğe alabilme istediğim renk yapabilme ve daha bir cok kaliteli özellikle rahatlıkla zevkle iş yerinde otobüste seyrediyorum telefondan cok memmnunum .LAKİN KEŞKE DAHA DA BÜYÜK MESALA TABLET ALSAYMIŞIM EN İNDE SONUNDA DEV GİBİ DEİLDE ŞÖYLE CEKETİN CEBİNE SIGACAK DİZİLERİ SEYREDECEGİM BİR TABLET ALACAĞIM ÖYLE GÖZÜKÜYOR Son olarak android galaxsi mini akıllı telefonumdan öyle memnun kaldımki oyunlarıyla programlarıyla internete her şeyi yapabilmesiyle telefona para vermeyi aptalca bulan ben keşke 300 tl daha 500 tl daha verip samsung un cok üst modellerini alsaydım diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt