Samsung S5503 yardım lütfen içeri bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

oguzton

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5503 yardım lütfen içeri bakarmısınız?
Arkadaşlar Nokia x3 ve Sgh s 5503 arasında kaldım. hangi telefonu alacağım konusunda ve 5503 de 3g olduğundan dolayı dolayı biraz kafam ona doğru yattı ama şimdi sizden bir yardım istiyorum.
s5503 veya onun dengi telefon kullanmış olan arkadaşlarım
acaba telefonun sesinden memnunmu ,yüksek ve kaliteli sesi varmı yardım ederseniz sevinirim .

taygun123456

Üye
benım babamda s5503 var bende de x3 var x3 un yanında verılen ınt paketı bı ıse yaramıyor onelıkle s5503 un de sesi kötü deyil tatmin ediçi s5503 un artı yonlerı ıse kamerası ıyı olmasından deyıl oda guluçuk modu geçe modu paranoma vb kamerasal ıslemlerı ayrıntısı daha fazla s5503 un tek artı yanı bunlar benım x3 de ise ses gerçekten kaliteli ve yüksek 2. olarak radyosu kulaklıksız çalabiliyor ve gayet iyi sesleri menusü java oyun ve program ve birçok video formatını oynatabiliyor bana sorarsan ben x3 al derim müzik daha baskın geliyorsa kesınlıkle x3 ve 2. elide para eder samsung gibi ölü fiyata vermezsin ama dersen resim daha önemli samsung u almanı tavsıye ederim
ve boyut olarak 2 sıde aynı kalınlık vs ama sadee x3 daha genıs oldugundan dolayı daha kaba gösteriyor . en iyisi 2 sinede bir telefonuda bak ama benç e x3 almanı tavsiye ederim

fasas12

Üye
bence 5503 bende de var ben memnunum

ege_lee

Üye
Arkadaşlar Nokia x3 ve Sgh s 5503 arasında kaldım. hangi telefonu alacağım konusunda ve 5503 de 3g olduğundan dolayı dolayı biraz kafam ona doğru yattı ama şimdi sizden bir yardım istiyorum.
s5503 veya onun dengi telefon kullanmış olan arkadaşlarım
acaba telefonun sesinden memnunmu ,yüksek ve kaliteli sesi varmı yardım ederseniz sevinirim .
samsung u alma sakın bes para etmez dandik bi arayüzü var. durmadan kasıyor oyuncak gibi tipi vr ben aldım cok pismanım nokia ve samsung sokmam daha eve.madem konusu acılmıs yazayım bende bu s5503 e hard format nasıl atılır?

Melih ORMANLI

Melih ORMANLI

Üye
samsung s5503 format kodu : *2767*3855# tel acıkken yazıyosun bu kodu ben de demın buldum denıycem sımdı ıse yararsa yazı versene buraya

• Beğen
Tepkiler: Can_cann

alpiş.

Üye
melih kardeş allah razı olsun oluyo kod

Can_cann

Üye
samsung s5503 format kodu : *2767*3855# tel acıkken yazıyosun bu kodu ben de demın buldum denıycem sımdı ıse yararsa yazı versene buraya

kardeş allah razı olsun allah sevdiğine kavustursun seni inşallah telefon şifresi de resetleniyordur bekliyoruz şuan :pro::oke:

Üst Alt