• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung S5503 ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Samsung S5503 ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Kamera, müzik çalar gibi uygulamalara hızlı bir erişim sağlayan cihaz, anlık resimleri yakalayabiliyor. Cihazda bulunan ‘‘ Gülücük Yakala ’’ fonksiyonuyla beraber kişi güldüğü anda çekim yapılıyor. Facebook, MySpace, flickr, Picassa, Photobucket ve Friendster gibi sosyal arkadaşlık ve paylaşım sitelerine bekleme ekranındaki kısayollardan ulaşabiliyorsunuz. Cihaz ile ilgili teknik detaylar ise şöyle;

• Ekran 2.2'', QVGA 262k TFT,
• Dahili hafıza:15 MB,
• Harici: 8 GB'a kadar MicroSD,
• Kamera 3 MP, Gülümseme Çekimi,
• HSDPA 3.6Mbps 2100,
• EDGE / GPRS 850/900/1800/1900,
• USB 2.0 HS,
• Bluetooth 2.0 + EDR,
• RDS'li FM Radyo,
• DNSe 2.0,

Türkiye’de satışa sunulan cihazın Siyah – Gri ve Siyah Kırmızı olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Cihaza sahip olmak isteyenlerin 399 Türk Lirasını gözden çıkartması gerekiyor.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Cihazda bulunan ‘‘ Gülücük Yakala ’’ fonksiyonuyla beraber kişi güldüğü anda çekim yapılıyor
Way be....:D

johnymu67

Üye
çok güzel bi tele benziyor

mc_ilhn

mc_ilhn

Üye
Cihazın Bekleme Modu Ana ekrandan nasıl Kaldırılıyor Bilen varsa cevap dönsün

melanqoliq2

Üye
Çok güzel tel bend aha yeni aldım çok memnunum şu ana kadar hiç bir sorununu görmedim yalnız telin hafızası hiçbirşeye yetmiyor o yüzden en az 2 gb lık hafıza kartı kullanırsanız hızı süper oluyo:ehe:naughty::heyo:

asi0055

Üye
benim tel de bu tek sorun oyunlarda :D :D mesela real football 2010 u bulamadım gitti çalıştırmıo da bulduklarımı

benx10

Üye
bende kullanıyom ama Telefona Oyun yüklerken hafızaya yklüyo :D

gani?

Üye
dandik telefon 2 ay önce aldım dün durduk yere bozuldu

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
bunun işletim sistemi ne?

seyfipasa

seyfipasa

Üye
:naughty:

ümidooo

Üye
kullanılabilir bir cihaz aslında 2 hafta önce dan sipariş werdim memnunm su ana kadar bi hatası yok telefnn garantili olmasına dikkat edin we grey ürünlerden uzak durun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt