Samsung S5233w Java yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

must20

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233w Java yükleme
Arkadaşlar ben 3gün önce Samsung S5233w aldım 50mb internet aboneleği aldım türkcellden çünkü hem deneme amaçlı hemde benım oldugum yerde 10taneden fazla modem buluyor ama şifreli hepsi :D sonra ben youtube dan video izlemeye çalıştım ama izlenmiyor , sonra Bolt'dan izlemeye öalıştım öyle de olmuyor , bunun sebebi aldığım o internet paketi mi ? normar wireles modem bulsam o zaman izleyebilirmiyim yoksa ? java flash player olsa her türlü izleye bilirmiyim ? Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa herkes yorum yazarsa sevinirim.. Teşekkürler...
Bu şuanda bana çok lazım:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

Ya arkadaşlar 7 kişi bakmış cevap yok :S

gadi be cwp yaw:S

yusuffozden25

Üye
Arkadaşlar ben 3gün önce Samsung S5233w aldım 50mb internet aboneleği aldım türkcellden çünkü hem deneme amaçlı hemde benım oldugum yerde 10taneden fazla modem buluyor ama şifreli hepsi :D sonra ben youtube dan video izlemeye çalıştım ama izlenmiyor , sonra Bolt'dan izlemeye öalıştım öyle de olmuyor , bunun sebebi aldığım o internet paketi mi ? normar wireles modem bulsam o zaman izleyebilirmiyim yoksa ? java flash player olsa her türlü izleye bilirmiyim ? Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa herkes yorum yazarsa sevinirim.. Teşekkürler...
Bu şuanda bana çok lazım:allalla:

Ya arkadaşlar 7 kişi bakmış cevap yok :S

gadi be cwp yaw:S

merhaba arkadaşım vereceğim linkteki flash player i telefonuna kur bununla youtube daki videoları kendi browserini kullanarak izleyebiliyorsun ancak facebookda çalışıyormu bilmiyorum hesabım donuk olduğundan deneyemedim deneyip buraya yazarmısın cevap olarak

ahmety17

ahmety17

Üye
Arkadaşlar kullanan varmı bu programı cevap yazan olmamış ama denemek istemiyorum çünkü telefon benim değil benim olsa bişey olmaz ama telefonda herhangi bir sorunn olursa o zaman işim yaş olur işte :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt