arkadaşım sen tane tema deil duvar kağıdı indirmişsindir starın menü görünümünü değiştirmek istiyorsan yeni firmware yüklemelisin bu durumda telefonun garantiden çıkabilir
Arkadaşım tema yok ancak firmware yardımıyla garantini düşürerek yapabilirsin ama uğraşırsın. Gerçi sen 1000 tane var diyosun okadar hiç bir türlü yok . Sen duvar kağıtlarından bahsediyorsun galiba.
bide sumsang tema buroblemini halllletse ii olacakmış ama bunada şükür.
zaten başka bi tema olsa ne fark edecek? sadece görüntüsü değişecek. sana tavsiyem, çok uğraşma nasıl olsa her telefon gidici...
Evet arkadaşlar aynen. Olsa da güzel olurdu ama genede iyi telefon. Bazen acayip acayip şeyler çıkıo. Böyle bunu şuraya attıktan sınra şunu seç faln filan karmaşık şeylere inanmayın.
arkadaşlar firmware yükleyince garanti dışı kaldığını kimden öğrendiniz ben yüklerken yanlış yaptım ve telefon s5230 oldu format yemedi garantiye gönderdim 1 haftada yükleyip gönderdiler garati dışı kalmıyor
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca firmware temalar var ancak beğenmediğim için yüklemiyoum iphon yada windows mobile olan tema arıyorum windows mobile buldum ancak türkçe değil o yüzden aramaya devam