Samsung S5233-STAR (inceleme)

Sponsorlu Bağlantılar

funk-c

Üye
dışarıda ayni güneş ışığında görüntüsü nasıl?? ve uygun klıf var mı*

cep__ci

Üye
Arkadaşlar diğer bir konuda daha yazmıştım...bu telefonun eksilerini çeşitli forumlardan toplayıp birleştirdim. Ne eksiği söylenmişse hepsini yazmaya çalıştım. Kullanıcılar bir konrol ederseniz sevinirim, bir itirazı olan varsa bir an önce söylesin lütfen çünkü birçok kişi bu bilgilerden yararlanıyor. Henüz alamyanalara da mutlaka bakmasını öneririm... linki veriyorum...

Umarım yararlı olur...

burah

Üye
Arkadaşlar herkese iyi günler.ben 3 ay önce samsung star alıp düşüncelerimi sizinle paylaşmıştım.starın hala güzel olduğunu düşünüyorum elbette fakat dün akşam nokıa 5800 aldım.gerçekten mükemmel.en önemli fark 3g - wifi-gps olsada küçük o kadar fark varki anlatamam.mesela samsungta harici bir hoparlör bile yok ahizeden ses çıkıyor.nokıada 2 tane stereo çıkış var.bence önemli.ayrıca kamera flaş yine 5800 da mevcut gece çok lazım oluyor.oto focus 5800 da var.yani şarj usb ve kulaklık girişleri bile ayrı ayrı 5800 da fakat samsungda hepsi bir.oda hiç kullanışlı olmuyor gerçekten dokunmatiği güzel bir sıkıntı yok.tavsiye ederim bence kullandığım en hoş telefon

bajax

bajax

Üye
arkadaşlar bndede 5233A war ama bn pek memnun deilim şuan bi sorun yaşıorum umarım yardım edersiniz tel çalınca ilk önce kısak sesle çalıor sonra ses yükselior acaba bi yardım edebilecek olan warmı yardım ederseniz sevinirim .....

homelinefc

Üye
Benden Size Tavsiye Sakın Almayın 1000 pişman olursunuz benden sölemesii

rose34

rose34

Üye
ses düzeyi harikaa:bye2:

bashemir

Üye
e250 kulaklık gırısınden degıl fakat e250 ıle dınledıgın muzıkten kat kat daha ıyı

Sehzade

Üye
arkadaşlar bndede 5233A war ama bn pek memnun deilim şuan bi sorun yaşıorum umarım yardım edersiniz tel çalınca ilk önce kısak sesle çalıor sonra ses yükselior acaba bi yardım edebilecek olan warmı yardım ederseniz sevinirim .....
onu ayarlaman lzm suan snnki alcaktan yuksege modunda:)
camerası haric guzel bir telefon camerasndan memnun deilim

toprak021

Üye
arkadaşşlar bende aldım süper bi tlf ama ses düşük biraz birde gece fotoları biraz bulanık gösteriyor onun dışında süper:oke:

DONBAK

Üye
kulaklık e 250 kulaklıgı deıl bende 3 aydır var bu tel eger cok kullanıorsanız telı gece bu telle yatıo ınsan cok saglam baya dusurdum banamısın demıo ayrıca hafız kartı 8 gb kadar desteklıo ama toshıba olacak:D

MertyBoy

Üye
ya hacı bişi sorcam bnde almayı düşünüyorum ama wifi siz nette nasıl video izleyebilirim

leprican

Üye
arkadaşlar bu cihaza oyun yükleyebilen varmı ?

dilosch

Üye
oyun yüklemek çok basit. zaten oyunu telefona attıktan sonra yükle dediğin an yüklüyo beklemiyosunuz . alacak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum

smackdown240

Üye
arkadaşlar ya bi sorum olcak bu telefonda internetten video oynatmıyo diolar dogrumu

isodemir2003

Üye
Arkadaşlar bu telefon çok hoşuma gitti güzel bir telefon yapmışlar.

SAINT1

SAINT1

Üye
arkadaşlar ya bi sorum olcak bu telefonda internetten video oynatmıyo diolar dogrumu

Facebook'da oynatmıyor outube'da falan tam ekran izleyebilirsin 5233w'si olupda oynatmıyor diyenler
ayarları beceremiyordur herhalde.:oke:

bfmm

Üye
arkadaslar cok tesekkur ederım bu paylasımlar ıcın... bende yarın alacaım. samsung star wifi'yı. bazı eksık yanları arastırılmıs ama her guzelın bır kusuru vardır. zaten verdıgın paraya gore ıyı bır telefon. eger kusursuz bır telefon ıstıyorsan samsung omnia alacaksın. yoksa star kullanacaksın.

ayrıca soylemeden gecemıcem yıllarca samsung modellerını kullandım. ıslemcısı dıger telefonlardan cok daha ıyı:evet:

silatabay

Üye
arkadaşlar harika bi telefon alalı 2 ay oldu maşşallahh hiç bi sorunu yok...

poison_ivy

poison_ivy

Üye
yeni aldım sayılır 1 ay oldu bişey sorucm star5233'ün kalemi var mı? benim pakette kalem çıkmadı alsam mı acaba daha mı kolay kullanılır?

Üst Alt