samsung s5233 icin ses yukseltme kodu yokmu :S

Sponsorlu Bağlantılar

lax123

lax123

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5233 icin ses yukseltme kodu yokmu :S
butun kodlari denedim yok acaba olmuyomu buna ya

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
bıde bunu dene buda olmuyorsa demekkı yukseltme sıfresı yok *#0206*8378#

lax123

lax123

Üye
    Konu Sahibi
Yok yaa olmadi demekki yok

redor90

Üye
Bende bu şifreyi yazdım hata vermeden kabul etti galiba ama ses aynı

muratgs777

Üye
kardes ses yukseltmeyı deneme bu telde höpurlerınden olursun bı tavsıye sana

kwnchh

kwnchh

Üye
arkadaşım zaten cihaz için üretici firma öngörülen ve yeterli sayılabilecek bir hoperlör koymuş,neden ayarıyla oynamaya çalışıyorsun ki? Hem farkında mısın Samsung Star diye bahsettiğimiz cihaz müzik ağırlıklı ya da multimedia maksatlı bir cihaz değil :nono:

kaann kamill

Üye
yok kardeşim işte bilen yapan warsa yazsın :D:D

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:bilmem:

xxtslee

Üye
samsung s5233 bır turlu olmuyor ya verı yanlıs yada zaman asımı :S

batuhan7899

Üye
arkadaslar ben faceden video ındırıyorum ama desteklenmıyen ortam biçimi dıyor nasıl bu sorunu cözucm acil yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ByMickes34

Üye
Selam arkaaşlar.Bende samsung 5233 tv var.Müzik çalarken sesi çok az çıkıyor 14 e kadar getirdim ama yinede az çıkıyor.Peki size zahmet olursa 5233 tv nin ses ni bulabilirmisiniz ? Arkadaşın telefonuda samsungun bir başka modeli onunkinde ses oluyor ama bende olmuyor...

NOMADD

Üye
3gp standart video olması gerek yoksa desteklenmiyor der ve açmaz:evet:

sinanpp

sinanpp

Üye
BUYRUN ARKADAŞLAAAARR

Telefonunuzun Arama Menusünden

*#6984125*# Tuşlayın

Cikan Pencereden 4.İnternal E Basiniz.
Şifre İsteyecektir *#9072641*# tuşlayiniz.
Cikan Pencerede 3.Test Mode Tiklayiniz.
Sonra Sirasiyla 5 3 4 5 1 Sirayla bunlara Bastiktan Sonra Karsiniza SPK MP3 Slop,WRITE die bir pencere Cikacak.Altinda 0 dan 6 ya kadar rakamlar var.
6 ya basiniz sonra asagidaki tamam seceneginin üzerindeki kutuya basiniz ve 511 yazip tamam deyin bir kez daha tamam deyin ve sağ tuşa Basip Bütün Pencerelerdn Cikin.Sonra Müziğin Keyfini Cikarin.

Telefonun Sesini eski haline Döndermek isterseniz Telefonu Kapatıp Açmanız Yeterli Olacaktır..

Dikkat Hopörlörünüz Patlayabilir :ehe
ALINTI DEĞİLDİR

• Beğen
Tepkiler: zıkkımın
Narutodth

Narutodth

Üye
Sakın ses yükseltmeye kalkışma.. Hoparlöründe sorun cıkar ses cızırtı yapar düzeltsen bile bu cızırtı devam eder. Arkadaşlarımın cok başı yandı bu konu yuzunden

msti_07_

Üye
Biz yükselttik bak noldu

ogun80

Üye
Kardeşim şifre *#0002*28346# bu şifreyi girdikten snra 3 kez geri tuşuna bas gerisi kolay zaten e250 ile aynı

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Kardeşim şifre *#0002*28346# bu şifreyi girdikten snra 3 kez geri tuşuna bas gerisi kolay zaten e250 ile aynı

Dediğin numaraları girdim önüme menü geldi ama sonradan vazgeçtim çıktım. Kendi sesi yeterli bence yükseltip hoparlörünü patlatmaya gerek yok.:yuru

Xmevvox

Üye
arkadaşım zaten cihaz için üretici firma öngörülen ve yeterli sayılabilecek bir hoperlör koymuş,neden ayarıyla oynamaya çalışıyorsun ki? Hem farkında mısın Samsung Star diye bahsettiğimiz cihaz müzik ağırlıklı ya da multimedia maksatlı bir cihaz değil :nono:

haklısın müzik ağırlıklı alcaksan git en yüksek seslisinden. general mobile al yaz kodunu çıkar 200 300e sesini bağıttır teli işin ne

taka78

Üye
KONU kaç kez hortlamış ???? :D

ibrahim_bulut

Üye
Kardsim video yu bilgisayarda mp4 formatina cevir oynatr

Üst Alt