samsung s5233 için oyun ve program

Sponsorlu Bağlantılar

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5233 için oyun ve program
buradaki 240*320 lk ler çalşr temal hariç (samsungun standart işlemcisnn teması yok) olursa symbiam

oyunlar

uygulamalar

.

bi tşk edin yahu :D

• Beğen
Tepkiler: phosphorescence, gencila, bulut7941 ve 19 diğerleri

nsync40

Üye
ama bunlar sony ericson biz s5233 istiyoruz

nebakıyon

Üye
thank you

anatomex1

Üye
samsung s5233 oyuun ve pprogralarını isstiyorum yardım edicek birisi varmı

pwrock

Üye
arkadaslar ordaki arkadasın koydugu tüm seyler jar ve jad uzantılı yani yükleyin tema haricindeki oyunları calıstırır ....

eti_cin

Üye
arkadaşlar sitesine telefonunuzdan internet yolu ile bağlanırsanız sistem sizi direk s5233 uyumlu uygulama ve oyunlara yönlendiriyor ordan beğenip istediğinizi tel indirebilirsiniz eğer başka model tel varsa hiç öenemlideğil sistem telefonun markasına göre uyumlu program ve oyunları bulup isizi oaraya yönlendiriyor simbiyan,java yada androit olması önemlideğil herşeh bu sitede var arkadaşlar

irem12

Üye

samsung s5233

Üye
bunlar samsun s5233 starda çalışıo mu

s3rs3ri54

Üye
biri bana s5233 wifi telefonu nasıl güncellicegimi acıklarsa cok sevinirim bulamadım bi türlü nasıl güncellicegimi yardımm plssss

alexcab

alexcab

Üye
tşk eline sağlık kardeş

ceza.1905

ceza.1905

Üye
samsung star bu oyunları çalıştırır fakat tam ekran ve dokunmatik oyunlar paylaşırsan daha iyi olur :D

barigo

Üye
samsung star adı hakkında konu acıyosun için de samsungla ilgili bişi yok ne biçim iştir bu biraz kas forumu işe yara...

Gallahad

Gallahad

Üye
biz 5233 wi-fi oyunu isytedik gidip sonny ericsonu naspıcam ya

golge9

golge9

Üye
getjardan bı sey ındıren pısman oyunlar onlıne oldugu ıcın knturler gıdıyor oh ne âlâ oflıne olursa gıtmıyor muammaaaa

kaanadiyaman07

Üye
eywallah kardeş çok sağol!!!:oke:

k.karavar

Üye
olum biz samsung 5233 ün oyununu istiyoz onları ne yapalım ne olur onlarıda bi zahmet koyun nolur abiler ablalar

mucahıtyuvacı

Üye
ya beyyler şu wifi telefonda video izlemek için hangi programı indircez nerden indircez bilen biri varsa yazsın ltfn

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

ms2002

Üye
arkadaşlar ben wi fi yi kullanamıyorum bağlantılar silindi bağlantı kurulması lazım diye uyarı veriyo bi şeyleri sildim yanlışlıkla galiba evden bile giremiyom daha önce girdiğim ağların hiçbirine bağlantı kuramıyorum helpp....

Takipçi Satın Al

Üst Alt