samsung s5233 help lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bulutt26

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5233 help lütfen
arkadaşlar suan bende samsung gt s5233 war birini arayıp konustuğum zaman ya da caldırdığım zaman şöyle bir yazı cıkıyor '' isminizi ve cep numaranızı biraz önce aradığınız kisiye göndermek istermisiniz böylece karşı taraf sizi kendi telefon rehberine kolaylıkla ekleyebilir '' diye kabul edince mesaj olarak kendi numaramı fln gönderiyor karsı tarafa ve ayrıyetten kntr gidiyor.Ama ben bu yazının cıkmasını istemiyorum.Bu yazının gelmesini nasıl engelleyebilirim ya da kapatabilirim.Her caldırdığımda yada aradığımda geliyor bu yazı.
Nolur acil yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler :D

kesinmizan

Üye
aynı sorun bendede var, bir çözümü yok mu:ağlarım: telefon her tarafının kurcaladım bir şey bulamadım. Hattım avea, belki Aveayla ilgilidir dedi ama öylede değilmiş, telefon ayaralrını değiştirin dedi, ayarlardan kartvizit ayarlarını değiştir dedi müşteri temsilcisi ama yapamadım, lütfen yardım

coursesoul

Üye
menü- ayarlar -arama ayarları- arayana kimliğimi gönder i hayır de bakalım olacak mı nokia 6300 da menü böyle

kesinmizan

Üye
Coursesoul, teşekkür ediyorum ama olmadı, lütfen yardım edin arkadaşlar :(

--------------- Ekleme ---------------

Bilen kimse yok mu :( telefonu kıracağım bu gidişle :(

ferkan

Üye
arkadaşım bu sorunu nasıl halledicem yardımcı olursanız minnettar olurum

forumber

Üye
star bir s60 değildir.yani yeri burası değil!!!

monsmons

monsmons

Üye
avea nın özelliği o arkadaşlar telefonla alakası yok yani.

themconcon

Üye
arkadaşlar avea'yla alakası olduğunu sanmıyorum çünkü bendede 5233a var ve avea hattım . dediğiniz şeyi biliyorum telefon ayarları içerisinden değiştiriliyor ama şimdi baktım ve bulamadım ama daha önce öyle birşeyi bulduğumu hatırlıyorum.

kaptan_290

Üye
avea sım menü de kartvizitim servis kapalı konuma getirilecek

kazimakgul

Üye
bu özellik aveada var.
ben vodafone ve turkcell kullanıyordum çift hatlı vodafonu avea ya geçirdim ve bu mesaj gelmeye bşladı.

sevalaktas

sevalaktas

Üye
arkadaşlar bnm s5603 telefonum var gelen aramyı otomatik reddedebiliyorum ama msjlarda oluyor mu araştırdım bulamadım yardımcı olursanız çoook sevinirim çok önemli çünkü :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...