Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung S5233 HD video atma yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutt26
Üye
Konu Sahibi
Samsung S5233 HD video atma yardım
slm arkadaşlar ben telefona hd video atmak istiyorum.Ama normal hd değil çözünürlüğü 1080p( HD) yada 720p olan HD videolardan.Bu münkün mü? Mümkünse nasıl yapabiliriz? Şimdiden teşekkürler.
qimoo
Üye
İmkanı yok.Çünkü telefonun çözünürlüğü 240*400 atsan bile açmaz.Sen burdaki konuya göre çevir videonu at telefona seyret.
bulutt26
Üye
Konu Sahibi
youtube da bi video izledim adamın teki orada atmış bi izle istersen işte link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SAINT1
Üye
Total hd ile çevirmiştir bunu
bulutt26
Üye
Konu Sahibi
adam oraya format factory yazmış ama nasıl hd yapıcaz bilmiorum yada başka programlarla nasıl oluo bilen varsa yardım lütfen
enex_enes
Üye
bence oradakiler 720 veya 1080 HD değildir
bulutt26
Üye
Konu Sahibi
tmm olmayabilir ama bende o videodaki videoların kalitesinde nasıl video atabilirim die soruyorum.Mesela ben Xilisot video converterden yaparken high quality i seciyorum fakat çözünürlüğü yayınladığım videolardaki gibi deil.
enex_enes
Üye
en iyi qimoo bilio o işleri o konularının linklerini verio zaten
qimoo
Üye
Arkadaşım bu konuda dediğin gibi oluyor zaten tam ekran oluyor.Herhangi bir boşluk olmuyor.
SAINT1
Üye
Total hd diyoruz ya işte bak qimoo paylaşmış işte tıkla linke ordan halledersin.
Paranoya
Üye
samsung star 720 ve 1080 leri oynatıyor boyut biraz fazla oluyor yanlız o kadar . Ben netten buz devri HD yi izlemiştim süper oluyor .
--------------- Ekleme ---------------
hem HD olmasının prgramla ilgisi yok aslında . Zaten video Hd ise çevirdiğin zamanta Sd olarak olmuyor yine HD
tmm olmayabilir ama bende o videodaki videoların kalitesinde nasıl video atabilirim die soruyorum.Mesela ben Xilisot video converterden yaparken high quality i seciyorum fakat çözünürlüğü yayınladığım videolardaki gibi deil.
Heralde sen videoyu çevirince videonun kenarlarında boşluk oluyor onları söylüyorsun onların sen konuya bir daha bak boşluklar için bir ayar buldum onu yap oda kalkıyor.
Konuyu başından yakalamadım ama en azından bilgilendirme olsun:
Total hd'de videoyu attığında çıkan seçeneklerden iphon'u onun altında da mp4 'ü seçersen tam ekran seyredebiliyorsun.
derdiyokkk
Üye
ben yenı alıyorum ama nasıl bu programları indireceğimi bilmiyorum bi destek verirmisiniz arkadaşlar