samsung s4 te uygulama ve oyun sd kartta taşıma varmı

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
samsung s4 te uygulama ve oyun sd kartta taşıma varmı
Arkadaşlar bilindiği gibi note 2 ve s3 oyun ve uygulama sd kartta taşınmıyor acaba s4 te aynımı bilgisi olan varmı s4 alan arkadaşlar Güle güle kullanın herke hayırlı olsun iyi forumlar

skywalker06

skywalker06

Üye
taşınmasa bile 16-32-64 gb hafıza seçenekleri var yeteceğini düşünüyorum kaldı ki hafıza kartıyla arttırımda oluyor ama yinede eğer çok merak ediyosan biraz beklemen lazım çünkü daha incelemesi yapılmadı türkiyedeki siteler tarafından ya da alanlar daha hakkında bir bilgi vermedi 1 haftaya netleşir gibime geliyor biraz beklemen gerekecek

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için Sağol ben bu gün gidip biraz araştırma yapacam neden Biliyormusunuz not 2 kullanıyorum 16 gb bana yetmiyor 32 gb Hafıza Kartı var hiç bir şeye yaramıyor

PriZm

PriZm

Üye
S4 de de büyük ihtimal taşıma olmayacak.

Aslında bunun çözümü çok basit.Bir root işlemi yeter.

Nexus kullananlara sabır diliyorum.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

- - - Eklendi - - -

S4'ün kullanılabilir hafızası bir hayli düşükmüş.

Ekli dosyalar

enterneoll

enterneoll

Üye
S4 de de büyük ihtimal taşıma olmayacak.

Aslında bunun çözümü çok basit.Bir root işlemi yeter.

Nexus kullananlara sabır diliyorum.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

- - - Eklendi - - -

S4'ün kullanılabilir hafızası bir hayli düşükmüş.

biraz düşük 16 gb'lik modelde 8.5 gb alan kalıyor :D bizim evde var dayım kullanıyor oradan yazıyorum haberiniz olsun

PriZm

PriZm

Üye

biraz düşük 16 gb'lik modelde 8.5 gb alan kalıyor :D bizim evde var dayım kullanıyor oradan yazıyorum haberiniz olsun

Hmm nasıl peki iyimi hızlımı :D

Uygulama hafıza kartına taşıma varmı?

Türe

Türe

Üye
Niye böyle bir seçenek sunmuyorlar anlayamıyorum :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S2 den sonraki hiçbir telefonda yok artık bu özellik.Nedenini bilmiyorum.Galaxy S de gerçekten çok işe yarıyordu.

Galaxy S kullanırken de 200 kadar uygulama varken Note 2 de 87 tane uygulama var.Saçmalığa bak.

En azından hafıza kartı girişi varda medya dosyalarını hafıza kartında tutuyoruz.Nexus ların durumu cidden vahim.

Üst Alt