Samsung s4 root yaparken yarıda kaldık

Sponsorlu Bağlantılar

Seplik

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s4 root yaparken yarıda kaldık
Root yaparken bi dosyamı ne eskiymıs adam onu degıstır yazmıs tabi taa ortalarda karman corman yere tabikide adamıların dedkilerini uygularken malesef olmadı ne dedıgını hatırlamıyorum ama failed diyo yeniden baslatmam ıcın bı menü geliyodu sımdı telefonu o warning ekranını acmaya calısıyorum ses acma ev+güc e basıyorum uzun süre basılı bırakıyorum orda android ın resmı gözukuyo 1 sanıye hemen gidiyo telefon yeniden baslamak üzere durum alıyo napcam bilmiyorum help

version 4.3

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Nerden hangi dosya ile root yaptiniz ve kullandığınız odin sürümü nedir ?

Seplik

Üye
    Konu Sahibi
Walla dediginizin hakkinda gram bilgim yok sacede 4.3e e uygun konularda dolastim bana yardim ederseniz sevinirim benden

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Frama root uygulamasını kur net olsun o sana herşeyi ayarlar. Grama resimli anlatım forumda vardır . Pc ile uğraşma . Birde root validator yükle root hepsi tamammi diye test eder

Seplik

Üye
    Konu Sahibi
suanda cekiniyorum kac kere root denedik kalıcı hasar bırakbilecegımden korkuyorum o yüzden suan root kurulu telefonda sadece su uygulamasını acmıyo engelliyo telefonacilen yardım edecek yokmu daha bircok şeyler ögrenip yapmam lazım :) telefondaki gereksiz uygulamaları silmek hızlandırmak ve batarya sorununu gidermek son olarakta rom yüklemem lazım bunlar hakkındada bir öneride bulunursanız sevınırım
root yaptıktan sonraki denemelerimde blackmarttan herhangi bişey indirdigimde telefon izin vermiyo engelliyo önceden engellemiyodu neyde yanlışlık yaptık

Son düzenleme:
GALLAXY

GALLAXY

Üye
Arkadışım google amcaya Odin ile s4 yazılm yükleme diye tarat o sana yardmcı olur

Üst Alt