Öneri samsung s4 lg knock knock özelliği.

Konu Sahibi
samsung s4 lg knock knock özelliği.
Arkadaşlar samsung i9500 için lgnin ekrana çift tıklama özelliği çeşitli yazılımlarla yapılabilirmi?

mhmtkrtp

Üye
Evet güzel soru bilen varsa ben de talibim Veya yapılabiliyorsa...

şuan için yok ama samsung bir güncelleme ile ekleyebilir ayrıca xda gibi forumlarada bakayım ona göre yazarım.

Tepkiler: messi_123 ve mhmtkrtp

sasua42

Üye
Olmaz gibi zaten de lg telif hakkini alırsa hiç olmaz uğraşmayın: ))
Bu arada lg g2,lg flex,lg ve pro alın rahatlayin

Tepkiler: mehsevim
3. parti yazılımlarla sağlanabiliyor ancak sadece ekran kapanıyor açılmıyor malesef.

sasua42

Üye
Aynen sadece ekran kapatabilyorsun acamıyorsunuz
Al bi lg g2 keyfine bak: ))
G flex dediği 2,500 lira telefon.. Öyle al demekle alınmıyor işte ..
g lex i aratmayacak lg g2 var ve ya yeni çıkacak olan lg g3: )

Konu Sahibi
Nexus 4 ve 5 de cift tiklama ile ekrani acabiliyorlar youtube da aratin nexus 4 veya 5 double tap diye videolari mevcut. Yeni cikan htc m8 dede bu ozellik mevcut. Bazi arkadaslar lg g2 vs. Al demisler sagolsunlar bu benim aklima hic gelmemisti.

Konu Sahibi
Hemen gidiyorum lg g2 almaya.

Konu Sahibi
Bu arada bu ozelligi lg guncelleme ile baska modellerinede gondermisti.

sasua42

Üye
TE="messi_123, post: 6929662, member: 945084"]Bu arada bu ozelligi lg guncelleme ile baska modellerinede gondermisti.[/QUOTE]
Koş koş çabuk
Lg yapar sen de yaparsın ama senin yaptığın bozuk olur

Invoke

Üye
Kernelle alakalı, Nexus 5'e yapmışlardı. O kadar abartmayın, çok imkansız bir özellik değil, wplarda da var.

Tepkiler: B.A.R.O.N ve Kontrol

sasua42

Üye
Kernelle alakalı, Nexus 5'e yapmışlardı. O kadar abartmayın, çok imkansız bir özellik değil, wplarda da var.
Dostum yapabiliyorsun ama emin ol tam fonksiyonda çalışmıyor 2 kere dokununca ekran kapanıyor 2 kere dokununca açılmıyor

Invoke

Üye
Çalışır, yapana bağlı.

Tepkiler: B.A.R.O.N

Invoke

Üye
Dediğim kernel gayet iyi yorumlar almıştı. Buradaki yorumlarda uygulamadan bahsetmişler o çok basit bir şey, çift tıkla ekranı kapatıyor, açamıyor.

Lumialar çok iyi g2yi bi geçelim .s4'te yapılabilirse iyi olur telefonu kullanmak için bahanem olur samsungun güncelleme ile bişey vereceğinide hiç sanmıyorum

Akcay55

Üye
Lumia 620 de bile var s4te yok

Kontrol

Üye
Kernel ile mümkün. çift tıklama ile ekran uyanıyor. Note 2 de agni kernel kullanıyorum, bu özellik mevcut.
S pen i hiçbir knock özelliğine değişmem şahsen.

Tepkiler: B.A.R.O.N