Samsung s4 geliyor !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s4 geliyor !!!
Samsung’un tabiri caizse bomba modeli Galaxy S serisinin en son versiyonu Galaxy S4′ün çıkış tarihi hakkındaki söylentiler kulisleri sallamaya başladı.

Samsungmobile tarafından güvenilir bir kaynağa dayandırılan habere göre, Samsung yeni amiral gemi modeli için ABD’de içeriği çok gizli tutulan bir şehirde 15 Mart tarihinde Mobile Unpacked etkinliği düzenleyecek ve modelini resmen tanıtacak. Lansmanın ardından ise Mart sonu Nisan başı gibi de satışlara başlanacak. Cihazın ABD’ye gelmesi ise Mayıs sonunu bulacak.


Cihazın ilk rotası Doğu Avrupa ülkeleri olacak. Nisan sonunda tüm Avrupa ve Asya ülkelerinde modeli raflarda görebileceğiz. Ürüne ait özel aksesuarlar ise 8-14 Nisan tarihleri arasında piyasaya sürülecek.

Bu etkinliğin davetiyelerinin ise MWC 2013 etkinliğinin hemen sonrasında dağıtılacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S4 ile ilgili pek çok iddia var ve yavaş yavaş bazı odak noktalarında toplanmaya başlıyor.

Samsung Lübnan ofisinin verdiği bilgilere göre ürün bölgeye Mayıs ayından önce gelmeyecekti. Yeni Zelandalı bir perakendecinin önümüzdeki haftalarda düzenleyeceği bir yarışmada ödül olarak verilecek Galaxy S4 modellerinin de Nisan başında stoğa gireceği sızan dökümanlarda ortaya çıkmıştı.


Galaxy S4′ün son sızıntıları, Samsung’un Galaxy S3′ün kavisli köşelerini bir kenara bırakarak daha keskin kenarlara geçiş yapabileceğini gösteriyor. Tabi, bu görüntünün bir Photoshop numarası olma ihtimali de yüksek.


Fotoğraf paylaşım sitesi Picasa’da görünen cep, aslında siteye birkaç ay önce eklenmiş ancak yeni keşfedilmiş. Galaxy S3 (sağda) ile yan yana gösterilen cebin köşelerinin daha az kavisli olması yanında daha büyük bir şekle sahip olması da göze çarpıyor. Cihazın ekranındaki “Pazartesi, 22 Nisan” tarihi ise belki de Galaxy S4′ün çıkış tarihine işaret ediyor.


Resmin kaynağı doğrulanamadığından gerçekliği hakkında bir şey söylemek güç.

Son söylentiler, Galaxy S4′ün kablosuz şarj işlevinin yanında 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemciye 4.99 inç’lik HD ekrana sahip olacağını söylüyor.

Samsung’un cep telefonundaki yeni veliahtı Galaxy S4 internete sızdı. Dış görünüş olarak Galaxy S3’e göre pek bir yenilik barındırmayan Galaxy S4’ün iddialara göre en güçlü yanı 2GHz’lik işlemcisi ve
Gorilla Glass 3 kullanan darbelere karşı oldukça dayanıklı ekranı olacak.


Samsung Galaxy S4 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı ise bu yılın Mayıs ayını işaret ediyor. Ancak Samsung, Galaxy S4’ü Şubat ayında Barcelona’da düzenlenecek MWC 2013’te görücüye çıkarabilir.

2GHz’lik Exynos 5450 Quad-Core, yani 4 çekirdekli işlemcisi bulunması beklenen Galaxy S4’ün 2GB’lık RAM’i olması da beklentiler arasında. Ekranı ise 5 inç gibi görünen Galaxy S4’ün ön kamerası 2MP, arka kamerası ise 13MP olması bekleniyor. Galaxy S4’ün kutusundan Android 4.2.1 işlerim sistemi ile birlikte çıkması da tahminler arasında.

Galaxy S4’ün işletim sisteminin Android 4.2.1 olması yenilik açısından gözden kaçırılmaması gereken bir detay. Zira Android 4.2.1’li cihazlar, multitasking, yani aynı anda hem video seyretme ve başka bir uygulamayı kullanma gibi çoklu işlem yapabilecek yetenekte geliyorlar. Samsung’un Galaxy Note serisindeki Samsung’a özel iyileştirmelerin bir çoğu ve Google’a özel bir çok yenilik Android 4.2 Jelly Bean içinde bulunmakta.

gazetea24
 


kcsoft

kcsoft

Üye
:tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt