Haber Samsung S4 Aldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung S4 Aldim
selam güzel abilerim ve yakısıklı kardeşlerim bende artık s4 kullanıyorum

Tepkiler: Anil-D, .caner., Buğra ve 1 kişi daha

PriZm

Üye
Hayırlı olsun...

bosuna samsung s4 aldin ocak sonunda 5 ciktimi yari yari duser yakin zamanda fiyati. ben 15 ay once s2 aldim.ozaman heryerde fiyati 1.400-1600 civariydi bu yil s5 cikicak nerdeyse

furkey

Üye
Adam zengin ona dokunmuyor

uguro

Üye
selam güzel abilerim ve yakısıklı kardeşlerim bende artık s4 kullanıyorum
Hayırlı olsun Güle güle kullan
İlk program önerinide ben yapayım CIA adlı programı play store'dan indir rehberinde olmayan ama seni arayan numaralarım kime ait olduğunu görebiliyorsun Çok işine yarar emin ol Ayrıca istediğin numarayı elle program içinden rehberden aratabiliyorsun Kime ait olduğunu bu da market linki ;

Tepkiler: >Lips Of AngeL<

Invoke

Üye
Hayırlı olsun... Güle güle dokun. =)

Tepkiler: Buğra
    Konu Sahibi
cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için bakalım suan için cok memnunum

Anil-D

Üye
Bizde memnunuz c6 dan sonra jelly bean iyi geldi 4.3 1 haftaya geldimi oh kebab

buraya geldı 4.3 ben yukledım pek bı degısıklık goremedım ayrıca s5 cıkıcak dıye s4 almak hata gıbılerınden dusunen arkadasım o nasıl bır dusunce ? ) s6 da elbet cıkıcak ozaman kımse S5 de almasın hatta s7 s8 s9 beklesın mıllet )

Tepkiler: .caner.

Invoke

Üye
@matchless Şöyle düşünülebilir, S5 çıkınca S4'ün fiyatı iyice düşecek. Bir kaç ay içinde düşecek yani, onun için yine beklenir, eğer beklenebiliyorsa, S4 düşer, öyle alınır Çünkü S5'in erken tanıtılacağı dedikoduları dolanıyor...

abartı bır dusus olacagnı sanmıyorum. bunu fırma sahıplerı dusunmuyormu =) suan s4 bu gunun butun uygulamalarını desteklemekde en son surum androıd yada ne bılıym sıstem olarak ıyı. fıyatının goze carpar bı sekılde dusmesı ıcın yıne bır 5 6 ay gerekır dıye dusunuyorum

Invoke

Üye

S5 erken de tanıtılsa yine de tanıtılmasına rahat 4 küsür ay var zaten

oooo ozaman bı 7 ay daha prım yapar telefonumuz

Ahmet SC

Üye
Keşke biraz daha bekleyip S5 alsaydın. Neyse hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...