Samsung s3353 Hafıza Kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Susperiax

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s3353 Hafıza Kartı sorunu
Öncelikle herkese kolay gelsin , siteye üye değildim ama uzun zamandır takipçisiyim , gayet güzel şeyler paylaşılıyor bu şeyleri paylaştığınız için teşekkürü şahsen borç bilirim :)

Gelelim konumuza ;

6-7 Ay önce Samsung S3353 (Nam-ı Değer Ch@t 335)'i aldım , telefondan gayet memnunum hiç bir sıkıntım yok.Fakat artık 64 Mblik alan yetmediğinden , Hafıza kartı almayı düşündüm ve dün aldım. ( 4 Gb Kingston )
Sorun şu ;
Telefona kiesten bağlanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Yalnız telefonu kablodan çıkardığım anda , "Hafıza kartı tanınmadı , lütfen biçimlendirin." yazısı geliyor. ( Hiç birşey yapmasam bile.) Hafıza kartını çıkarıp taktıktan sonra kendine geliyor.
Deneme yapayım dedim ve denk gelen 1 albümü hafıza kartına attım. ( Attığım Albüm : Turisas - Stand Up And Fight , 92 Mb.)
Telefon yine aynı şekilde biçimlendirme istedi , çıkarıp takmama rağmen tekrar biçimlendirme istedi. Windows'tan biçimlendirdim. Fakat yine başa dönecek olursak çıkarıp taksam bile biçimlendirme istiyor. Kies'le telefonun herşeyini güncellememe rağmen hala aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Şimdiden Yardım ve Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

MyCep5807
Cevap
0
Görüntüleme
861
MyCep5807
Rvolver
Cevap
2
Görüntüleme
474
Rvolver
Faruk Aytekin
Cevap
2
Görüntüleme
989
Faruk Aytekin


Üst Alt