samsung s3353 (chat-335)

Sponsorlu Bağlantılar

queenn07

Üye
    Konu Sahibi
samsung s3353 (chat-335)
meraba arkadaslar telefonu 2 gün önce aldımmm internete girmekte problem yaşıyorummm.touch.facebook a girdiğimde yetersiz bellek yazısı çıkıyor.ama diğer sitelerde problem yaşamıyorumm bu neden kaynaklanıyo acaba.dün hiç girmiyodu bugün siteyi açtıktan sonra yetersiz bellek uyarsını sürekli veriyo.telefonda öyle resim müzik ve hatta mesaj bile yook yaniii.anlamadım gitti.birde bazı resimleri göstermiyo fotoğraf makinesinden cektğim resimleri örneğin harbi uyuz etti beni 2 günden.bişey yapabilir miyim acaba:hmmmbu sorunlar için yardımcı olursanız sevinirimmm.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Telefonun dokunmatik olmadığından olabilir o yüzden m.facebook.com a gir

hakan93

Üye
kardeşim aynı telefondan kız arkadaşımda var biraz inceledim. genel olarak gözlemlediklerimi söyleyim.

-resimler bazı ölçülerin ve dosya boyutlarının dışında açılmıyor.en fazla 700 kb lk bi resim açabilirsin mesela.
-internetteki bellek yetersizliği- telefon ayarlarından bellek kayıtları cinsinden bi kısım var ordan bütün kayıtları bellek kartını göstermen gerekir

Önerim İnternetten İndirdiğin resimlerin Bir çoğunu Çalıştırır.Makinayla çekilen resimlerin Photoscape Programıyla Boyutlarını Küçült 640*480 gibi ölçülere indir. açılıyor. denedim.

başka sorun olursa yaz.

sicakjazztonu

Üye
kardeş bellek ayarını değiştirsekte yetersiz bellek problemi düzelmiyor ne yapmaliyiz yahu bilen varsa bi el atsin

baranselona

baranselona

Üye
ozaman internet için alternatif programlar yükleyeceksin. opera mini tavsiyemdir indir güzel program

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Opera mini vs. java uygulamalar ile internete girebilirsin. Eğer ki normal internet tarayıcısından girmek istiyorsan telefonunu birde fabrika ayarlarına döndürüp içerisindeki bilgileri sıfırlaman gerekebilir. Fabrika ayarlarına dönmek için *#2767*3855# yi uygulayarak yapabilirsin. Eğer ki olmaz ise yetkili samsung servis merkezine götür bir yazılım yüklerler. Olmadı anakart değiştirirler. :)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
O kadar abartmaya gerek yok kardeş :) bendesırf mesaj yzmak için almıştım bu telefonu beyaz rengini,gayet hoş güzel bir cihaz gerekten tavsiye ederim alacaklara.Mesaj yazımı çok süper ve senin sorulara gelince aynı problem var,facebook için m.facebook.com tavsiye ederim ve kendi içerisinde yüklü olan facebook simgesi var onu kullanabilirsin ama m.facebook kadar güzel değil işin acıgı,fotolara gelince samsungun düşük özellikli telefonlarında bu genlde yaşanan brşey,arkadaşların tavsiyesin uyarsn bence problem falan kalmaz ortaya ve touch.facebook dokunmatik telefnlar için diye biliyorum ben..

sicakjazztonu

Üye
yahu ilgin olan kısım abimin genoa her siteye giriyor kendi tarayıcısından benmki girmiyor. java uygulamalar da telefonun kullanımını kısıtlıyor açıkçası telefonda aynı anda başka bir şey yapmak çok zorlaşıyor.

malianus33

Üye
ben telefona java uygulaması attım fakat bi sorunla karşılaştım.

-sorun şu:oyun boyutu 704 kb.Bana gelen uyarı aynen şöyle:

Java hatası.
İçerik boyutu çok büyük.

yardımcı olurmusunuz bana lütfen.somuru:somuru:somuru:somuru: :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt