murderface37
Üye
tus kilit sureside yok malesef
peki bu telefonda ne var ? evet güzel telefon klavyesi de güzel.. dış görünüş hele mükemmel ama abi işletim sistemimi desem bilmiyorum ama nokia ile kafa tutamaz samsung. nokia da hertürlü özellik var. yazılım olsun program olsun. ama samsung da hiç... herşeye rağmen güzel telefon
ucuz etin yahnisi yavan olurmus. 230 tl ye bulabilecegin en iyi telefonlardan.
katılıyorum abi sanaucuz etin yahnisi yavan olurmus. 230 tl ye bulabilecegin en iyi telefonlardan.
) sadece çözünürlük yapınca kamera da zoom yapılmıyor.. isteyen varsa koyarımtelefon hala kargoya verilmedi. gelse foto koyacam da
Kanka ya benım bide bır tane daha sorunum var. Şimdi benım çektiğim fotolar JPG formatında ortalama boyutuda 600 kB falan. Şİmdi sorun şu . Kuzenımde Nokia E71 var. onun çektiği fotolar da JPG formatında ve Kb ları aynı hemen hemen. Onun kı 3.2 mp kamara oldugu icin halıyle daha ıyı fotoalr çekio. Cekti benım fotoyu bana at dedim. Resım benım telefona geldı fakat göstermıyo benım telefon.. Üstüne ben bi kaç tane daha çekinip gönderdim kendi telefonuma yine yok fotolar hata verıyor.. Acaba onun telefon nokia oldugu için falanmıyki ?
inşallah bekliyoruztelefon hala kargoya verilmedi. gelse foto koyacam da
kanqa bizim m.l telefon 2 mp i geçen fotoları açmyo sanrsam hani bana öyle diyolaaa
----------Eklendi @ 08:46:54 ---------- Yazıldı @ 08:45:40 ----------
inşallah bekliyoruz
Baba Sözü Dinleyeli m GÜzel Telefon
Bide kankalar ben telefonu pc ye bağlamak istiyorum. Evde USP kaplosu buldum. Oluyor telefona..şimdi telefonu bağladıgımda karşıma ikitane secenek cıkıyor. Samsung kies birde yığın bellek. Yığın bellek olayı hafıza kartın ıcıne giriyor. Hanı nokıa kullananlar bilir nokia pc studio gibisinden bi program vardır. cd verirler pc ye yüklersin bağlarsın telefonu.. Bizim telefon için de böyle birşey varmı ? Varsa size zahmet link falan atın ya
aga ben bolt browseri kendi sitesinden indiriyorum telefona atıyorum "java hatası, yasadışı değişken" diyo. başka bir siteden indirdim, attım telefona loading... diyo bi yerden sonra takılıp kalıo. ne Yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?