mqeen
Üye
Sırf custom romlar icin kac arkadaşa s3 aldirdmNawy bi konu açtı bana telefon aldırdı bende custom rom kullanıyorum andoid 4.3 zevkinide tadıyorum diğer note 3 özelliklerinide tadıyorum
S4 Revolution v7 denemelisinizCyanogenMod hız için vazgeçilmezimtabi ki de linaro gcc 4.7.4 ile compile ediyorum omni rom biraz gelişsin belki ona geçerim
Denedim, çok kısıtlı ve yavaş. OpenSource tercih ederim.S4 Revolution v7 denemelisiniz:
İşte böyle bir durumda androidin açık kaynak olması onu iOS karşısında 1-0 öne geçiriyor.ilk çıkan Nexus One bile 4.3.1 kullanıyor.Bütün firmalar aynı politikayı izliyor. Apple'a bakın mesela. iPhone 4'ten desteğini çekti. iPhone 4 son güncellemesini aldı. Seneye de iPhone 4S son güncellemesi yani İOS 8'i alacak ve o cihazdan dan güncelleme desteği kesilecek. Bir sonraki sene aynı şey iPhone 5 için geçerli olacak. Google'a bakın. Android 4.4 KitKat'ı Galaxy Nexus'a vermedi bu sene ve o cihazdan desteğini çekti. Seneye de bir sonraki modelinden desteğini kesecek. Güncelleme desteğinin kesilmesi bütün firmaların yeni modellerini satmak için uyguladığı satış politikası. Note 3 de Samsung Galaxy S4 de LG G2 de aynı durumla karşılaşacak 2 sene sonra. S3'e gelirsek Samsung bence 4.3 güncellemesini de verecek ancak bu S3'ün son güncellemesi olacak. Böyle durumlarda eğer teknolojiyle aranız iyiyse Custom Rom yükleyerek güncellemeleri alabilirsiniz.
Aynen 90 gun sonra htc 4.4 u veriyor cihazlarına biz daha 4.3 u alacağızSamsung'un güncelleme desteğini övüp htc nin kine laf atanlar görürler umarım bu konuyu
4.4 portladım ama daha sorunları var biraz daha vakit lazım. Ayrıca bunlar ciddi sorunlar tek başıma düzeltebileceğimi sanmıyorum4.4 kitkatli s3 customlari yapilsin dusunmeden stock romdan cikarim
S3 için yoktu galiba4.4 cm nightly çıktı sanırım bir bakın
olabilir ben zaten şu an çıkmış olsa bile yüklemezdim daha yeni çıkmıştır şimdi kaç tane hatası vardır 4.4 romlarınS3 için yoktu galiba
olabilir ben zaten şu an çıkmış olsa bile yüklemezdim daha yeni çıkmıştır şimdi kaç tane hatası vardır 4.4 romların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?