Samsung S3 - Turkcell - Mobil interneti açınca kontor gitmesi YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batugg

batugg

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 - Turkcell - Mobil interneti açınca kontor gitmesi YARDIM
Herkese iyi forumlar,
Ben samsung S3 kullanıcısıyım.Ayrıyetende Turkcell hat kullanıyorum.Bugun facebook paketi yaptım fakat "mobil verisi" ni her açtığımda 50 kuruş gidiyor.Bunu nasıl çözebilirim.4 Tlye aldığımız paket 10 Tl oldu :)

Yardımlarınız
için şimdiden teşekkür ederim

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Herkese iyi forumlar,
Ben samsung S3 kullanıcısıyım.Ayrıyetende Turkcell hat kullanıyorum.Bugun facebook paketi yaptım fakat "mobil verisi" ni her açtığımda 50 kuruş gidiyor.Bunu nasıl çözebilirim.4 Tlye aldığımız paket 10 Tl oldu :)

Yardımlarınız
için şimdiden teşekkür ederim

Size faceboomdışından gelen bildirimler, mailler, çeşitli programların bildirimleri, reklamları vs. herşey datayı açtığınızdan sonra para yazar.Sadece facebook paketiniz varken biraz riskli datayı açmak.İsterseniz aylık yada 250 mb filan internet paketi alın kendinize dataya 50 50 yazıcağına en azından bol bol nete girersiniz :)

hamzahakyol

hamzahakyol

Üye
Yada Turkcell'de o kadar data satın almak çok pahalı dersen, diğer operatore taşıma yap numaranı. yanılmıyorsam vodafone'da 1gb sınırsız paket diye bir olay varmış kuzenim kullanıyordu, 1gb dolduktan sonra bağlantı hızın düşüyor ama kullanmaya devam ediyorsun, yani ücret kesmiyorlar. bağlantı hızı düştüğünde facebook felan sıkıntısız açılıyor sadece videoların yüklenmesi biraz zaman alıyordu. Benim gözlemlediğim kadarıyla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt