samsung s3 şebeke problemi

Sponsorlu Bağlantılar

asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
samsung s3 şebeke problemi
arkadaşlar 3 günden beri telefonumdan diğer hatlara arama yapamıyorum ağda kayıtlıdeğil veya sinyal yok hatası alıyorum.birde yuvarlak bir çemberin ortasından yatay bir çizgi olarak işaret çıkıyor .bu konuda bir yardımcı olacak olan olursa bu mübarek ayda hayır duamı alsın isterdim.

Davut420042

Davut420042

Üye
arkadaşlar 3 günden beri telefonumdan diğer hatlara arama yapamıyorum ağda kayıtlıdeğil veya sinyal yok hatası alıyorum.birde yuvarlak bir çemberin ortasından yatay bir çizgi olarak işaret çıkıyor .bu konuda bir yardımcı olacak olan olursa bu mübarek ayda hayır duamı alsın isterdim.
Yuvarlak Bir Çemberin Ortasında Yatay Bir Çizgi Çıkması Telefon Çekmiyor Demektir! Farklı Bir Hat Taktınız mı?

• Beğen
Tepkiler: asi 53
The Shadow

The Shadow

Üye
Downgrade mi yaptin ?

• Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
Klon imeili ise patch li kernel yuklemen gerek araştır
Yada cihazin maalesef klonlandi ...

• Beğen
asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
Yuvarlak Bir Çemberin Ortasında Yatay Bir Çizgi Çıkması Telefon Çekmiyor Demektir! Farklı Bir Hat Taktınız mı?[/QUOf farklı bir hat denedim evet..Ama yine aynı hatayı verdi cihaz malesefki.
Downgrade mi yaptin ?
Bu ne demek bilmiyorum!
Klon imeili ise patch li kernel yuklemen gerek araştır
Yada cihazin maalesef klonlandi ...
klonlamamı !? valla o nasıl bir şey ben bu dediklerinizden hiç bişey anlayamıyorum.Bugün cihazı servisine götürdüm bir ayar çekti yarına kadar bekle dedi açılmazsa hattın getir cihazı servise gönderelim dedi

The Shadow

The Shadow

Üye
Bu ne demek bilmiyorum!
klonlamamı !? valla o nasıl bir şey ben bu dediklerinizden hiç bişey anlayamıyorum.Bugün cihazı servisine götürdüm bir ayar çekti yarına kadar bekle dedi açılmazsa hattın getir cihazı servise gönderelim dedi
Bu islerden anlamiyorsaniz servise vermek en iyi cozum :good: İyi yapmissiniz hep birlikte bekleriz ve goruruz sonucu olmazsa ona gore dusunuruz tekrardan :)

• Beğen
asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
bu arada cihazım klonlanmamış araştırdım imei sağlam her iki yerdede numaralar aynı sıkıntı yok kayıtlı cihaz

asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
bu daha öncede olmuştu bana ama bir gün kadar sürdü ve tekrardan kendiliğinden düzelmişti.fakat bu sefer 3 gündür hiç bir düzelme olmadı .

The Shadow

The Shadow

Üye
bu daha öncede olmuştu bana ama bir gün kadar sürdü ve tekrardan kendiliğinden düzelmişti.fakat bu sefer 3 gündür hiç bir düzelme olmadı .
Servise verdiysen duzeltirler merak etme :good: Ayni sorun bircok defa ust uste tekrarlanirsa yenisini veriyorlar zaten :p

• Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
Eğer IMEI ile sıkıntı yoksa bosa verdin orjinal romu kur düzelir di...
Cok kolay forumda vardi konusu
Servisteki adamlarda aynisin yapacklar çünkü. ..

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Eğer IMEI ile sıkıntı yoksa bosa verdin orjinal romu kur düzelir di...
Cok kolay forumda vardi konusu
Servisteki adamlarda aynisin yapacklar çünkü. ..
Bende onu onerecektim fakat arkadasin bu konulara uzak oldugu asikar en dogrusunu yapmis bence :)

• Beğen

fg514

Üye
imei nonu kontrol et bide imei numarani calabilirler eger telin orjinalse sorun yok ama cakmaysa yeni bi imei no su at *#112#* veya #*112*# imeini kontrol et

• Beğen
asi 53

asi 53

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihazı servise verdim bir hafta sonra onarılmış şekilde geldi . sorun ana kart ve kulaklık girişiymiş .bunları değiştirmişler.Birde benim cihaz 4.3 idi fakat şu an 4.1.2 ile geldi ..Acaba böylemi devam etsem yoksa 4.3 emi tekrar yükseltsem .birde düşünüyorum ... acaba 4.3 benim telefonuma ağırmı geliyorda 4.1.2 ile gönderdiler. Buarada ilginiz için cani gönülden teşekkür ederim.

xpaede

xpaede

Üye
Yükseltebilirsiniz, sizin cihazınız için yapılmış bir rom, cihazınıza ağır gelmez. Önceki probleminiz bir donanım sorunu idi, yazılımlarınızı gönül rahatlığı ile değiştirebilirsiniz.

• Beğen

ersingnc

Üye
abi bende de aynı sorun oldu telefona fabrika ayarlarına dön yaptım sonra aklıma geldi telefon ekranındaki işaretler yazıp google dan aradım telefonu sessize almışım :) şimdi bütün programlarımı yeniden yüklemekle meşgulüm :d