samsung s3 imei n u l l / n u l l sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

GhostMahir

GhostMahir

Üye
    Konu Sahibi
samsung s3 imei n u l l / n u l l sorunu
Arkadaslar turkmenistandan samsung s3 aldim daha turkiyeye gelmeden ordayken kapandi tel imei numarasina bakiyorum n u l l / n u l l yaziyor bunu duzeltme sansim varmi varsa nasil bide bu olayin nedeni nedir arkadaslar verebileveginiz konuy ile ilgili her turlu bilgiye ihtiyacim var

astek_33

Üye
Arkadaslar turkmenistandan samsung s3 aldim daha turkiyeye gelmeden ordayken kapandi tel imei numarasina bakiyorum n u l l / n u l l yaziyor bunu duzeltme sansim varmi varsa nasil bide bu olayin nedeni nedir arkadaslar verebileveginiz konuy ile ilgili her turlu bilgiye ihtiyacim var
Arkadaşlar hayırlı günler biz adroid ve ıos telefonlarda yazılımsal olarak en kücük olaydan en büyüğüne ve tamir olarakta aynı şekilde çalışmaktayız,çoğu odurumda yeteri kadar tecrube ve çalışmamız var her geçen gün kendimizi geliştirmekteyiz,ımeı olayında her 10 cıhazdan 5 ila 7 sini kurtarabilmekteyiz bilginiz olsun saygılar...oguz ölmez cep:507 851 30 31

nokia_belle

nokia_belle

Üye
ne azimdir arkadaş,yaklaşık 3 ay önce ki konu için üye olup dükkanına müşteri çekmeye çalışıyor.
N ull demesi emesi sıfır demektir ingilizcede ki karşılığı kısaca imei sıfırlanması o zaman ama ülke dışından gelindiğinden gsm firması kayıt dışı olduğundan görüşmeye kapatır telefonu.
Bu arada "çoğu odurum" ne demektir yahu?
Telefonlardada bu kadar özensizseniz müşterilerin çekiceği var.

Üst Alt