Telefon Tavsiyesi Samsung S II mi Yoksa Xperia arc s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S II mi Yoksa Xperia arc s mi ?
Bu iki telefonu fiyat bakımından özellik bakımından karşılaştırırsak hangisi iyi ? Ve buna benzer başka hangi telefonlar var ?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Galaxy S II çok daha üstün bir telefon.Burdan görebilirsin :

woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S II gerçekten iyi özellik olarakta üstün. Piyasada daha iyisi var mı ? HTC falan ?

61semih

61semih

Üye
Galaxy S II gerçekten iyi özellik olarakta üstün. Piyasada daha iyisi var mı ? HTC falan ?
htc sensation xl yakın zamanda cıkacak ve gs2 den daha ustun bır telefon olacagından suphem yok.gs2 alacaklar beklesın bıraz bence

woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
samsung s2 aldım ve süper telefon öneririm. 1440 liraya aldım :)

woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
s2 kadar güzel bir telefon yok herkese öneririm.

erroshakan

Üye
Galaxy S II çok daha üstün bir telefon.Burdan görebilirsin :
arkadaşım verdiğin sitedeki gerçek değildir videoları izlersen aha iyi araştırmış olursun ordan burdan saçma bilgilerle insanların kafasını karıştırma ben 2 telefonu kendimde karşılaştırdım bizzat -1.4 ghz vardır ve hafızaya gelince 320 mb tel hafızası 32 gigabayt arttırılabilir. samsungdada 32 gb olur toplam en fazla yani eşit sitede yanlıs bilgi verilmiş
ve ekrana gelirsek oled ekran daha parlak ve canlı yazıo verdiğin sitede ancak 2 telefonun videolu krşılaştırılmasını izlersen sony ericssonda özel bir madde kullanılarak daha canlı gerçekçi videolarla karşılaşırsın kameraya gelince :D gülücem burada 1080 p samsung 720 p sony ericsson yazıo ancak dünya kamera ödüllü sony ericsson kamera kalitesini tartışamassınız her nekadar samsung 1080 p olsada sony nin kamerası çok daha iyi dir. wifi 2 teldede var ancak görüntülü sohbet sony de yok işlemciye gelicek olursa arc 1.2 ghz dır ama arc s 1.4 dür yani samsungla aynı ve sonyde times cape ve radyodan müzik kaydetme ve özellikle söylüyorum EXMOR-R özelliği vardır gece flaşsız en az ışıkta bile öyle bir fotoğraf çekerki aklınız hayaliniz durur sizin göremediğinizi exmor - r sayesinde o görür ve SAMSUNG KALİTE OLARK SONYNİN YANINA YAKLAŞAMAZ ve sonynin telefonlarını bilen bilir çok sağlamdır ömür boyu garantilidir xperia arc s nin tipi de tartışılmaz bence dünyadaki en güzel tipli telefondur ve her ne kadar samsung galaxy s2 nin özellikleri daha iyi olduğu yazsada internet hızları aynıdır - kamera olarakda dünya ödüllü sony ericsson gerçekten çok güzel kamerası var. görüntü olarak çok daha üstün bir teleson xperiar arc s videoyu izlerseniz grafik testinde anlarsınız çok daha canlı bir ekranı var ii günler VİDEODA 12 : 55.SÜREDE SONY NİN EKRANIN PARLAKLIK ÜSTÜNLÜĞÜNÜ GÖREBİLİRSİNİZ.ve 13 : 20 den sonra adamın site giriş hızı testindede 2 çekirdekli samsungun tek çekirdekli xperia karşısında hiç bir hız farkı olmadığınıda görebilirsiniz .DİKKAT : [BU VİDEODAKİ TELEFON ARC DİR ARC S DEĞİL ARC S ARCDEN YÜZDE 25 DAHA HIZLI İNTERNET VE PERFORMANSI VARDIR ARC S OLMAMASINA RAĞMEN SAMSUNGDAN FARKI YOK GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN] [DİKKAT:BU VİDEODAKİ ARC S DEĞİL ARC DİR ARC S DAHA ÜSTÜNDÜR ] 6:16ya ii bakın hangisinin ekranı daha canlı VE XPERİA ARC NİN EKRANININ SMSUNG DANA DAHA DÜŞÜK OLMASINA RAĞMEN NEDEN DHA CANLI VE PARLAK DİOSANIZ ODA BRAVE ENGİNE TEKNOLOJİSİDİR , buda exmor r farkı

woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
Valla biraz geç kalındı 1440 liraya aldım S 2. Bir şey sorucam ekran koruyucu almam lazım. Bugün bir yerden aldım 5 liraya acayip iğrenç bir şey ekranı göstermiyor doğru düzgün. Önerebilceğiniz bir marka veya yer var mı almam için ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt