samsung s 5603 preston Ses yükseltmek Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

zafersword

Üye
    Konu Sahibi
samsung s 5603 preston Ses yükseltmek Yardım

arkadaşlar dün s5603 aldım herşey çok güzel derken mp3 koydugumda bir şeyi fark ettim sesi çok kısık telefon çaldıgı zaman sesi nerdeyse duyulmuyor otobüsde yada yolda giderken sesi duyulmuyor acaba bunun sesini nasıl yükselte bilirim yoksa bu sorun herkesde varmı ?

darkmaster

darkmaster

Üye
walla arkadaşım sorun sadece sende var sanırım. yada ses olarak ayarladığın müziğin sesi kısık olabilir veya sen arama ayarlarından sesi artırmamış olabilirsin normalde sesi çok yüksek çıkıyor :)

zafersword

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü tamamdır

by afyon

Üye
bu 5603 ün sesi yüksek çıkıyor dimi??

messikaka

Üye
evet evet ..

sinan_38yahyalı

Üye
kardeş nasıl yükselttin sesini yazarmısın bi zahmet

12bildir...

Üye
Ya yükseltmeyi bilen varsa bi yazsın bi zahmet

wayblue

wayblue

Üye
Arkadaşlar Sesi zaten yüksek çıkıyor. Sizinki az çıkıyor ise mutlak programsal bir arıza vardır. Ses yükseltmenizi tavsiye etmem.:nono: Daha önce ben başka bir samsung modelinde ses yükselttim ses bozuldu cızırtılı çıktı bir dahada düzeltemedim..... Format falan işlemedi servis halletti.... Eğer büyük şehirde iseniz servise götürün en 3 gün içinde teslim ediyorlar... Diğer türlü 30 günden aşağı gelmez... Şanssızlık... üzüldüm...

burakyigit_17

Üye
arkadaslar profıllerden arama tonlarından yukseltın butun seslerı kısıktır otomatık olarak kulak problemmı olmasın dıye alarmlardada sureklı dusuk tonlar var yukseltın uyanamazsınız sonra benım gıbı:D

sinan_38yahyalı

Üye
ses çok güzel çıkıyor ama ilk çalarken ses az. 1-2 saniye sonra yükseliyor sesi normalmidir???

mertcan2771

Üye
bende omnia pro dual var babamda da s5603 preston var harika ve mannnyaaakkkk bi ses war omniadan daha iyi
müzik setine bedell

--------------- Ekleme ---------------

bence samsungun en iyi stereo sesi olan teli preston :oke:

60asil60

Üye
o telefon için ses yükseltmeye gerke yok