Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung S 4 Videolu Arama
Sponsorlu Bağlantılar
tahakck
Üye
Konu Sahibi
Samsung S 4 Videolu Arama
Konu başlığında belirtiğim gibi samsung s4 de nasıl videolu arayabilirim (Eski telefonumdan arayabiliyordum)
uguro
Üye
Rehberden Arayacağın kişiyi seçip Videolu ara seçeneği ile arayabilirsin eğer ararken hata veriyorsa karşı tarafın telefonu desteklemediği için yada şebeke ayarlarını yapmadığın için olabilir ayrıca birisi seni aradıktan sonraki ekrandanda görüntülü olarak arayabilirisn istediğin cevap bumuydu bilmiyorum bunun haricinde bir problemin varsa yine yardımcı olmaya çalışırım
tahakck
Üye
Konu Sahibi
rehber ayarlarında video lu arama yok karşı tarafın telefonu destekliyor ve karşı taraftaki telefonla kendimi aradığımda video lu arayamazsınız diyor onu
Arama yapmaya başladığınız anda kamerada kendi görüntünüzü görmelisiniz.Bazen şebekede problem yarattığı oluyor Örneğin avea ile turkcell arası görüşmelerde genelde kopmalar oluyor bunu bir kaç telefon modelinde özellikle denedim
Operator hangisi aradığınız operator birde ?
tahakck
Üye
Konu Sahibi
Eskiden bende tuşlu nokia vardı ondada zaten 3 g li arama vardı sonra s4 aldım bunda videolu arama yapılamıyo diyor karşı tarfın telefondan da aradığımda aynı şeyi söylüyo Not : Avea kullanıyorum
Nextman
Emekli Yönetici
peki dediğim gibi hattınızda kişiyi videolu arama yapma işlemi gerçekleştirme yaptığınızda görüntünüzü görüyormusunuz ?