Samsung S 3353 Video İzleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

pesindeyiz01

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S 3353 Video İzleme Sorunu
arkadaşlar iki gün önce samsung s 3353 aldım yeni çıkmış..tarayıcıdan youutbeye giriyorum videoya tıklıyorum bağlanıyor diyor bir müddet sonra bağlantı hatasaı diyor..acaba neden kaynalanıyor ? yardım ederseniz çok sevinrim

saidn78

Üye
usta bende de ilk aldıgımda öyle diyordu şimdi sıkıntı yok zamanla düzelir :D

Scofield™

Scofield™

Üye
tek tavsiyem VOD ayarlarında 2 - 3 bağlantı seçeneği olur muhtemel.. sen INTERNET yazanı seç olmazsa diğerlerini dene

• Beğen
Tepkiler: arifolcaytu
nefret46

nefret46

Üye
VOD ayarını TURKCELL GPRS olarak ayarla. sorun ortadan kalkacaktır

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
aynen Vod ayarlarından kaynaklanıyor..

• Beğen

apo126

Üye
bnde birsey sorabilirmiyim bndede ayni telefon var youtube den video izleyemiyorum desteklenmeyen icerik diyor facebook ddanda izleyemiyorum acaba sorun nedir program flnmi kurmam lazim ?

xxcorboxx

Üye
bnde birsey sorabilirmiyim bndede ayni telefon var youtube den video izleyemiyorum desteklenmeyen icerik diyor facebook ddanda izleyemiyorum acaba sorun nedir program flnmi kurmam lazim ?

indirmeden izle

aalpguzel

Üye
videonun ismine tıkla sonra görüntü kalitesini nolmal yap sorun olmaz eğer normalse HQ yap o da olmazsa teknik destek alırsın

arifolcaytu

Üye
beyler bende aldım normal giriyom bağlantı hayası diyo ama wifi'den girdiğimde giriyo nasıl düzeltebilirm söylerseniz sevinirim

arifolcaytu

Üye
Vod ayarlarıyla oynadım oldu teşekkürler

emirhan_3535

Üye
arkadaşlar iki gün önce samsung s 3353 aldım yeni çıkmış..tarayıcıdan youutbeye giriyorum videoya tıklıyorum bağlanıyor diyor bir müddet sonra bağlantı hatasaı diyor..acaba neden kaynalanıyor ? yardım ederseniz çok sevinrim

bendede samsung 3353 var çokta memnunum vod ayarlarindan yapa bilirsin hangi hattin varsa onun internetine yap

secretcircle

Üye
bendede bu telefondan var, youtubetan videolar açılmıyor, opera mini 4.4 kurulu oradan girmeye çalışıyorum youtube a giriyor ama videolara tıklanmıyor, açmıyor. Çok uğraştım sinir geldi artık. Youtube a girebilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen? :(

Üst Alt