Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung S 3353 Video İzleme Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
pesindeyiz01
Üye
Konu Sahibi
Samsung S 3353 Video İzleme Sorunu
arkadaşlar iki gün önce samsung s 3353 aldım yeni çıkmış..tarayıcıdan youutbeye giriyorum videoya tıklıyorum bağlanıyor diyor bir müddet sonra bağlantı hatasaı diyor..acaba neden kaynalanıyor ? yardım ederseniz çok sevinrim
saidn78
Üye
usta bende de ilk aldıgımda öyle diyordu şimdi sıkıntı yok zamanla düzelir
Scofield™
Üye
tek tavsiyem VOD ayarlarında 2 - 3 bağlantı seçeneği olur muhtemel.. sen INTERNET yazanı seç olmazsa diğerlerini dene
nefret46
Üye
VOD ayarını TURKCELL GPRS olarak ayarla. sorun ortadan kalkacaktır
Ocean258
Üye
aynen Vod ayarlarından kaynaklanıyor..
apo126
Üye
bnde birsey sorabilirmiyim bndede ayni telefon var youtube den video izleyemiyorum desteklenmeyen icerik diyor facebook ddanda izleyemiyorum acaba sorun nedir program flnmi kurmam lazim ?
bnde birsey sorabilirmiyim bndede ayni telefon var youtube den video izleyemiyorum desteklenmeyen icerik diyor facebook ddanda izleyemiyorum acaba sorun nedir program flnmi kurmam lazim ?
arkadaşlar iki gün önce samsung s 3353 aldım yeni çıkmış..tarayıcıdan youutbeye giriyorum videoya tıklıyorum bağlanıyor diyor bir müddet sonra bağlantı hatasaı diyor..acaba neden kaynalanıyor ? yardım ederseniz çok sevinrim
bendede samsung 3353 var çokta memnunum vod ayarlarindan yapa bilirsin hangi hattin varsa onun internetine yap
secretcircle
Üye
bendede bu telefondan var, youtubetan videolar açılmıyor, opera mini 4.4 kurulu oradan girmeye çalışıyorum youtube a giriyor ama videolara tıklanmıyor, açmıyor. Çok uğraştım sinir geldi artık. Youtube a girebilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen?