SAMSUNG Q530 CORE İ5-560 kullanan arkadaşlar var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG Q530 CORE İ5-560 kullanan arkadaşlar var mı?
iyi günler arkadaşlar ben bu bilgisayarı almak istiyorum ve kullanan arkadaşlara sorular var
bilgisayar aşırı bir ısınma yapıyormu?
oyun oynarken donma yapıyor mu ve oyun sırasında aşırı bir ısınma yapıyor mu
bilgisayarda turbo işlemci var turbo aldığımıza ısınma çok oluyor mu bunları cevaplarsanız sevinirim

tanıdığım bilgisayarcı bana r560 modellerinde alalım diyor ama bu modeli Q530 R560 karşılaştırdığımızda Q530 bir adım öne çıkıyor dizaynı güzel bilgisayarcım eğer cihaz aşırı ısınma yapmıyorsa al diyor kullanan arkadaşlar cihaz hakkındaki olumlu ve olumsuz yorumlarına göre bu bilgisayarı alacağım veya bilgisayarcının bana önerdiği bilgisayarı alacağım

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş samsunglarda kolay kolay ısınma sorunu olmuyo zaten böle güçlü sisteme sahip bi pc de bu sorunu önlemek için ellernden geleni yapmışlardır benm tavsiyem q560 çünki daha yeni bi siteme sahip yinede son karar senin pc lere fazla kulak asma çünkü onlar ellernde fazla olan yada pek satılmayan malları satmak isterler önce

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
kardeş samsunglarda kolay kolay ısınma sorunu olmuyo zaten böle güçlü sisteme sahip bi pc de bu sorunu önlemek için ellernden geleni yapmışlardır benm tavsiyem q560 çünki daha yeni bi siteme sahip yinede son karar senin pc lere fazla kulak asma çünkü onlar ellernde fazla olan yada pek satılmayan malları satmak isterler önce

yok bilgisayarcım da çok yakından tanıdığım bir bilgisayarcım oda müşterinin istediğine göre bir bilgisayar veriyor zaten masa üstü bilgisayarım mı oradan aldım ve 3 sene bir hiç bir sıkıntı çıkmadı

--------------- Ekleme ---------------

birde ben Q530 modeli sadece vatanpc'de bulabildim Q560 modeli bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt