samsung preston yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darklordozan

darklordozan

Üye
    Konu Sahibi
samsung preston yardım...
samsung preston java destekliyor denilior ama ben için java oyun attığım zaman dosya türü desteklenmiyor dio. şimdi ben bu samsung a nasıl oyun yükliyebilirim ayrı bi yöntemimi var bu samsunglara java yüklemenin.

haydar01

Üye
Kardeş aynı sorun bendede var ama bi cevap bulamadım.Herkes şahane bi şekilde oynadığını yazıyor fakat nasıl yüklendiğini yazmıyor.Devlet sırrımı acaba bu?

darklordozan

darklordozan

Üye
    Konu Sahibi
şahane şekilde oynamakmı ben kimseden onu bile duymadım ya.

kamercan

Üye
sorununuzu söyleyin cevaplim arkadaşlar

freedomdar@hotm

Üye
sorun bu telefona hangi uzantılı oyunları ve uygulamaları yüklicez?, pc den data kablosuyla nasıl yüklicez? bu program ve oyunları nerden bulacağız.

teşekkürler

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Jad destekli oyunlar kullanın..

kamercan

Üye
hyr jad destekli atsan bille çalışmaz oyunları telefondan indirceksin ben hem oyun hem program yükledim freedomdar arkadaşım 100mb internet paketin var mı eğer telefonu turkcell den aldıysan vermiş olmaları lazım eğer onu yüklediysen ve zamanın dolmadıysa telefonundaki google arama motoruna getjar yaz ilk linke gir ordan yükleye bilirsin ama yükliceklerin dokunmatik olmadığı için altta yön tuşları rakamlar filan olcak merak etme

ilhanaslan220

Üye
bu siteye girin telefonun modelini girin istediğiniz oyunu seçin jar ve jad dosyalarını indirin telefona atın (data kablosuyla atacaksanız pc studioya gerek kalmadan telefon ayarlarından pc bağlantısını yığın bellek olarak seçin bellek kartını usb disk olarak görüyo o zaman bellek kartı içinde diğer dosyalara atın jar ve jad dosyasını sonrada jad dosyasını kurun bu kadar basit telefonla ilgili herhangi bir sıkıntı yok çok güzel telefon lütfen telefonu küçük düşürmeyin :(

--------------- Ekleme ---------------

yaa illa telefondan girmesenizde oluyor ben bilgisayara indiriyorum ücretsiz ondan sonra telefona atıyorum kaçtane oyun ve program kurdum hepsi sorunsuz çalışıyor siz sadece jad dosyasnı alıyosunuz galiba jar ve jad dosyasını birlikte atıcaksınız tele sonradan sadece jad dosyasını kurucaksınız

kamercan

Üye
arkadaşım yalan yanlış şeyler yazmışşın ben denedim neden olmuo eğer gerçekten öyle birşey varsa ya adam gibi anlat veya resimli ben yapamadıımm:@

darklordozan

darklordozan

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle olmuyor jad ve jar ı her ikisinide yığın bellek olarak seçiorum ve atıyorum ama ikisindede ''DOSYA TÜRÜ DESTEKLENMİYOR'' diyor...

ibrahim747

Üye
Sadece jar dosyalarını açıyor galiba bende 1-2 oyun attım denicem bakalım

haydar01

Üye
arkadaşlar biz bu oyun yükleme olayını çözdük.daha doğrusu sorun şöle biz 4 tane telefon aldık bunların ilk 2 tanesini 2 ay önce aldık bunlara pc den oyun yüklenemiyo hata veriyor.fakat sonradan alınan 2 telefona çok rahat bir şekilde oyun yüklenebiliyor.ilk çıkan telefonlarda versiyon eksikliği var.hatta elinde prog.olan varsa yayınlasın.ayrıcada şu turkcellin açılış logolarındanda sıkıldık.

gladilova

Üye
bu ilk arama yaparken görüsme fonksıyonları ıcın beklet tusuna basın dıyor ve ekran kararıyo bu nu iptal yolu varmı

egetam35

Üye
bu telefonun allah canını alsın alalı 3 ay oldu 3 ay oyun bekledim yok simdi oyunları buldum telefon desteklemiyor die hata veriyor sanırım uzerındeki yazılımdan kaynaklanıyor aradım arastırdım tkfileexplorer die bi programla atılıyor dediler onuda indirdim oda telefonla baglantı kuramıyor baglanto kayboldu gibi bi hata veriyor bu telefonu satıyorum ve kurtuluyorum size kolay gelsin 3 aydır her aksam 2 saatim bununla gecti ve omrumu yedi su anda sinirimin son saffasındayım

baranbaranbaran

Üye
Krds arkadasın anLattıgı yontem oluyo . adam gıbı denemeden yorum yapmayın . zaten ark yazmadan bende o yolla yukluoyodum . sıteden bılgısayarına ındırdıkten sonra data kablosu ıle ' yıgın bellek ' secenegınde telefona at oradan kur.

SEMİHMEHMET

Üye
iphone oyunları gibi değil çok saçma oyunları var boşuna yüklemeyin iğrendim resmen iphonedeki oyunları gördünüzmü ağzıma açık kaldı

eloeko

Üye
abode flash palyer nsıl yukleyecem biri yardımcı olabilirmi???

mcetin17

Üye
bu telefon için nerden tema bulabilirm

eloeko

Üye
telefona abode nerden yukleyebılırmmm yardımcı olursanız cok mutlu olacam

m_y_z_

m_y_z_

Üye
Arkadaşlar yeni versiyon yazılım atarsanız java oyunlar çok rahat yüklenicektir bi telefoncuya giderek yada forumdan yardım alarak son versiyon yazılım atın ok,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt