samsung preston s5603 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
samsung preston s5603 hakkında
selam

arada bir kullandığım 5603 telefonum var. hediye olduğu için elimden çıkartma imkanım olmadı. ancak ilk günden beri telefonda donma ve fotoğraflarda istemsiz bir şekilde slayt geçişleri oluyor. bunu teknik servise başvurmadan halletme gibi bir olasılığım var mı? teknik servise başvurmak istemiyorum çünkü daha önce beni çok uğraştırmışlardı, günlerce sürmüştü ve aynı arıza ile geri gelmişti. boşuna zaman kaybı olacağını düşünüyorum. bu tarz telefonlara format atıldığını duydum. mümkün müdür? ben halledebilir miyim?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
tek çözüm firmware.ama preston için sorunsuz fw biraz zor bulursun.genelde java ile ilgili problemler yaşanıyor.

buket2

buket2

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası bu konuda bilgim yok...firmware programı neren indirebilir ve yükleyebilirim telefonuma?

hsynslk

hsynslk

Üye
buradan ( s5603 2010 fw indirirsen tr yok ama 2009 da var çift sekmeli orjinal fw dir ilk başta java programları açamadım ama nasıl olduysa ertesi gün kendiliğnden düzeldi bi bak derim9

kaleen

Üye
Samsung s5603 Preston ile ilgili uyumlu navigasyon programı varmı. Ücretli'de olsa olur???

----------Eklendi @ 16:18:46 ---------- Yazıldı @ 16:11:10 ----------

Samsung s5603 Preston ile ilgili uyumlu navigasyon programı varmı. Ücretli'de olsa olur???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt