Samsung Oyunları ve Uygulamaları Neden Doğrudan Yüklenemiyor..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Oyunları ve Uygulamaları Neden Doğrudan Yüklenemiyor..?
Merhaba Arkadaşlar...
Samsung Wave II aldım ve bada platformunda yeniyim benim sorum şu olacak samsung oyunlarını ve uygulamalarını neden her hangi bir aracı program olmadan direkt yükleyemiyoruz örneğin android platformunda dosya uzantısı ".apk" şeklinde symbian da ".sis veya .sisx" ne bileyim diğer platformlarda oyun yada uygulamayı hafıza kartına atıyoruz tıkladığımızda yüklemeye başlıyor ama samsungda neden böyle bir şey yok yada varda ben mi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

----------Eklendi @ 13:47:12 ---------- Yazıldı @ 13:19:19 ----------

arkadaşlar lütfen birileri baksın yardımcı olurmusnuz

battlefield2

battlefield2

Üye
Sahte program kullanmaya karşı çıkmak içindir herhalde ...Yada Bada nın farkı diyelim :D

----------Eklendi @ 14:09:33 ---------- Yazıldı @ 14:08:00 ----------

Net bir açıklaması yok ...

----------Eklendi @ 14:10:21 ---------- Yazıldı @ 14:09:33 ----------

Ama böyle olmasının faydaları da var uygulama üzerinde değişiklikler yapabiliyorsun (bazıları hariç )

fullwar

fullwar

Üye
Madem aramıza yeni katıldın sana biraz durumlardan bahsedeyim. Çok uzun bir süredir Samsung kullanıyorum. E250'den öncesini hatırlamamakla birlikte Star WiFi, Monte ve Wave II smart phoneları kullandım. Neyse duygu sömürüsünü bırakırsak, Samsung bildiğimiz gibi bir çok platformda birkaç işletim sistemiyle çalışıyor. Bu kadar büyük bir firmanın maliyetleri düşürmek, pazar payı çalmak, fiyatları düşürüp, daha fazla kar elde etmek için kendi işletim sistemini çıkarması gerekliliği doğdu. Hali hazırda kullandığımız Wave manşeli akıllı telefonlarda Samsung'un Bada işletim sistemini kullanmaktayız. Wave serisinin bir kaç farklı üyesi ve alt grubu bulunmaktadır ve bunlar 1.0, 1.1, 1.2 Bada kullanıyorlar. Şu aralar yeni sürüm olan Bada 2.0'ı (Betası mevcut) beklemekteyiz. Samsung Bada'ya tıpkı ios ve Android gibi bir market sistemi eklemeliydi ve bunun için Samsung Apps'yi tasarladı. Apps uygulamaların databasei olmakla birlikte her türlü güncellemeyi alabileceğiniz bir portaldır ayrıca. Samsung kendisine has bir işletim sistemi olması için kendisine has oyun ve uygulamalar ve kaynak kodlarıyla yapıyor bunları. Bunun içinde Pc ile haberleşmek için Kies programını yada geleneksel wifi Apps yi kullanıyoruz. Kies aslında telefonun bir parçası diyebiliriz. Çünkü yeni gelecek Bada 2.0'ı bile onunla yükleyeceğiz. Samsung takip kolaylığı ve cihaza zarar gelmemesi için bu yola başvuruyor. Kies dışındada oyun yüklemek için yollar var (Spoof yöntemi ama 1.2 de çalışmıyor). Android gibi setup dosyası olmamasıda yukarıda cevaplanıyor aslında. Umarım sıkmamışımdır.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
Madem aramıza yeni katıldın sana biraz durumlardan bahsedeyim. Çok uzun bir süredir Samsung kullanıyorum. E250'den öncesini hatırlamamakla birlikte Star WiFi, Monte ve Wave II smart phoneları kullandım. Neyse duygu sömürüsünü bırakırsak, Samsung bildiğimiz gibi bir çok platformda birkaç işletim sistemiyle çalışıyor. Bu kadar büyük bir firmanın maliyetleri düşürmek, pazar payı çalmak, fiyatları düşürüp, dahah fazla kar elde etmek için kendi işletim sistemini çıkarması gerekliliği doğdu. Hali hazırda kullandığımız Wave manşeli akıllı telefonlarda Samsung'un Bada işletim sistemini kullanmaktayız. Wave serisinin bir kaç farklı üyesi ve alt grubu bulunmaktadır ve bunlar 1.0, 1.1, 1.2 Bada kullanıyorlar. Şu aralar yeni sürüm olan Bada 2.0'ı (Betası mevcut) beklemekteyiz. Samsung Bada'ya tıpkı ios ve Android gibi bir market sistemi eklemeliydi ve bunun için Samsung Apps'yi tasarladı. Apps uygulamaların databasei olmakla birlikte her türlü güncellemeyi alabileceğiniz bir portaldır ayrıca. Samsung kendisine has bir işletim sistemi olması için kendisine has oyun ve uygulamalar ve kaynak kodlarıyla yapıyor bunları. Bunun içinde Pc ile haberleşmek için Kies programını yada geleneksel wifi Apps yi kullanıyoruz. Kies aslındatelefonun bir parçası diyebiliriz. Çünkü yeni gelecek Bada 2.0'ı bile onunla yükleyeceğiz. Samsung takip kolaylığı ve cihaza zarar gelmemesi için bu yola başvuruyor. Kies dışındada oyun yüklemek icin yollar var (Spoof yöntemi ama 1.2 de çalışmıyor). Android gibi setup dosyası olmamasıda yukarıda cevaplanıyor aslında. Umarım sıkmamışımdır.

allah razı olsıun fullwar çok tşk ederim bu foruma girdiğimden beri saol çok yardımcı oldun sorularıma gerekli açıklığı getirdin bu arada sıkmak mı ne demek estafirullah umarım ben sıkmamışımdır bu arada müsade edersen takıldığım konularda sana yazabilirmiyim

fullwar

fullwar

Üye
Teşekkürler. Ne demek tabiki yazabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt