Samsung Omnia,Star ve S5603 İçin Antivirüs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Omnia,Star ve S5603 İçin Antivirüs
Arkadaşlar bu dosyada Kaspersky Antivirüs Mobile,Avira antivirüs ve ESET Nod32 var hepsi bu tellerde çalışıyor.Hepsi ücretsizdir.Sadece kurulum yap yeter bidaha telefona virüs girmez.

DJDRDERY

Üye
indirmeyin arkadaşlar dosyalardan biri boş öbürleri de nokia için

yctopal

Üye
İndiriyorum inşallah çalışır

mrtcnkty

Üye
Avira ile İlgili bir tane bile dosya yok kaspersky ve nod32 ise .sis uzantılı (nokia için) Bunu Samsung bölümünde Samsung star için antivirüs diye paylaşıyorsun ve denenmeden teşekkür ediliyo :S

Ya neden burada sis paylaşımı yapıyorsunuz.En sonunda şu telefona symbian icad edicem ha

caca41

Üye
geldee küfürüü basmaa arkadaşş samsung dıyosunn sony erıcsonn cıkıyo nokıa cıkıyo klasorun bırı boş cıkıyo nebıcım ıs yapıyosun sen!!

SAol ama java telefona antivirüs bulaşmaz bulaşır dien varsa her türlü kapışırım

--------------- Ekleme ---------------

Bunlar .sis

nokasi

Üye
olur mu böyle şey ya?

sizin yapacanız işin içine... başlatmayın virüs arkadaslar indirmeyin 6 ayboyunca 1 tane virüs girmeyen makıneye senın sayende bulaştı indirmeyin bu konuyu burda kapatın bence

m12n32

Üye
Java İşletim Sistemlerindeki En Büyük Yanlıs Konuşma 'Virus Bulasır'dır Ama Java İşletim Sistemlerine Asla Virus Bulaşmaz Eger Ki Telefonunuzda Yavaşlama Varsa Bu Dosyalarınızdan Hafıza Kartınızın Kalitesi Gibi Birçok Şeylere Bakar

Java İşletim Sistemine Virüs Bulaşması İmkansızdır..

MaxiHan

Üye
java tabanlı telefonlara virüs girmez, ayrıca verdiğin paylaşım .sis için

java telefonlara virüs girmesi imkansız diye biliyorum ben :S

.BlueTR

Üye
niye teşekkür ediyonuz
cahil misiniz siz
Javaya virüs bulaşmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...