• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung Omnia Pro B7330 ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Omnia Pro B7330 ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Akıllı cep telefonlarıyla birlikte piyasada yer edinmeye çalışan Samsung’un, Omnia Pro B7330 isimli yeni akıllı cep telefonu internete sızdı.

Henüz Samsung, ''Omnia Pro B7330'' isimli cihaz hakkında hiçbir açıklama yapmasa da, bu cihazın resimlerinin ve özelliklerinin Samsung firmasının üst düzey bir çalışanından alındığı söyleniyor.

( Samsung Omnia Pro B7330 olduğu iddaa edilen cihaz )

Samsung Omnia Pro B7330’un özellikleri ise şöyle;

• QWERTY klavye,
• Windows Mobile 6.5,
• 3.2 Megapiksel kameraya,
• HSDPA bağlantısı,
• 2.63-inch 320 x 320 TFT ekrana sahip,
• 115 x 59 x 10.8 mm boyutlarında,
• 1,500mAh batarya,
• Bluetooth, GPS ve WiFi,
• MicroSD kart slotu

Eylül ayında tanıtımı gerçekleşip, Ekim ayında satışa sunulacağı düşünülen Samsung Omnia Pro B7330’un fiyatının 300 Euro olması bekleniyor.

Odysseus

Odysseus

Üye
300 Euro fiyat hiç te fena sayılmaz. Nitekim E71 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip.

Ozan

Ozan

Admin
Blackberry ' e çok güzel bir alternatif olması muhtemel bir cihaz gibi görünüyor. Windows Mobile 6.5 olması bir avantaj .

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Beğenmedim açıkçası ama haber için teşekkürler Doğuş :oke:

kemmmal

Üye
Türkiye'ye kim bilir ne zaman gelir

Linguist

Üye
Samsung Omnia Pro B7320 almak üzereydim ki bu incelemeyi okudum, ve beklemeye karar verdim. Sanırım hala bizim ülkede satışa çıkmadı. Acaba ne kadar bekleyeceğiz? Yeni yılda satışa çıkar mı dersiniz?

STARTEKNOKONTOR

Üye
Vodafone bana samsung omnia pro b7330 gönderdi ama nedense şarz çabuk bitiyorn sebebini anlayamamış olup cihazı servise göndereceğim çok güzel bir ürün ama şarz olmadan neye yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt