Samsung omnia lite windows mobile işletim sistemi adobe flash , skyfire bağlantılar hakkında yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

dpat

Üye
    Konu Sahibi
Samsung omnia lite windows mobile işletim sistemi adobe flash , skyfire bağlantılar hakkında yardım?
Merhaba
Arkadaşlar samsung omnia lite b7300 6. günüm bugün Gps internet gibi bi problemim yok ama sadece videolarıda izlemek istiyorum ama onu yapamadım bilen birisi bana detaylı bi şekilde anlatabilirmi cok makbule gecicek yardımcı olursanız skyfire yükledim fakat acarken bağlanıyor yazıyor sonra 4.3.2. gibi bi hata alıyorum bu programla videoların izlenebilceği yazıyordu o yüzden yardımlarınızı bekliyorum tşkler

dpat

Üye
    Konu Sahibi
++++++++++ BİLGİLİ BİRİLERİNE İHTİYACIM VAR :d KİMSE YOQMU _??

baska_yok

Üye
kardes tlf nun baslattan markete gir oradan skyfire arattır bul indir onla anca video izlersin

x_derya

Üye
5603 adobe flahs programı lazım facebook ta video izlemek için bkl

mutluadam

Üye
skyfire yi bu gün 5800 xm telefonuma kendi tarayıcısıyla yüklemeye çalıştım bir kaç kez ama hata verdi daha önce yükleniyordu. genel bir sorun olabilir daha sonra denemek olumlu sonuç verebilir. peki be nsenden kolay bi şey istesem yapabilirmisin? çok makbule geçer. senin telefonu telekomun bizim burdaki tanıtıcısı ile biraz inceledim. 5800 bilgisayarda açılan sun java websayfalarını açmıyor. omnia lite de programlarında java var bunu gördüm. peki o webdeki java sayfalarını açıyormu? bu benim için önemli. şimdi sana javayla açılan İşteyatırım canlı borsa sı için kullanıcı adı ve şifre vericem bununla denermisin açıcakmı bakalım java sayfayı? sırf denemek için oluşturdum bu kullanıcıyı çekinmene gerek yok. eğer açarsa 5800 ı omnia lite ile değiştiricem.

eğer açıyorsa canlı hisse verilerinin olduğu sayfa açılacak. kullanıcı adı: ayrancı şifre:marina

ierguvercin

Üye
malesef marketten indiriyorum 4 3 2 diye hata veriyor tam 1 ay oldu nerdeyse hemen hemen her gün deniyorum olmuyor her halde tel i deyiştirecem birde hangi int sitesine girsem oradaki resimleri foto klasörüne yüklüyor resim çekiyorum 2 tane çıkarıyor olmicak böyle cevap veren olursa sevinirim

wise09

wise09

Üye
omnia litle biras karısık telefon aslında biras kurcalama ile skyfire halledebiliyor bolge nizi english usa ile deişin pref dosyası bulup tele indirip onu c data dosyasına yapıstırın kapatın acın halloluyor ben skyfire den youtube facebook daha nicelerini izliyorum

bbturk

Üye
wise09'un dediği doğru. skyfire sorunu gerekli dosyayı bulup yapıştırınca çözülüyor. skyfire gösterilecek sayfaları kendi skyfire sunucularında oluşturup telefona gönderdiği için java flash gibi sorunlarla uğraşmanıza gerek kalmıyor. ancak bazı banka siteleri gibi telefonlara özel tasarlanmış sitelerde skyfire yerine telefonunuzun kendi tarayıcısından girmeniz gerekebilir.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
wise09 kardeşim senden bu skyfire konusunda bilgi istiyorum.telefonum bu konumuza uyan bir tel değil belki ama yinede sormak istiyorum ben n73 me kullanıyorum.skyfire yi indiriyorum açtığımda şöyle bir yazı geliyor ''skyfire ülkenizde hizmet verememekte.'' diyor.Tabi bu yazı ıngilizce yazıyor.Senden istediğim bunu nasıl halledeceğiz.diğer ilgilenen arkadaşlardan da rica ediyorum.bu konuda bilgi verirseniz çok mutlu olacağım. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.lütfen yardım......

akiftahta

Üye
bırısı uygulamalı anlatsın kafayı yıcemm

bbturk

Üye

şu anda telefonda olmadığı için bunu okuduğum yerde de tam yazılmadığı için aklımda kaldığı kadarını yazıyorum. yukarıdaki linkteki dosyayı indirip application data/skyfire klasörüne atın. olan dosyanın üzerine yazmak için izin isteyecektir. onay verin. daha sonra telefonu yeniden başlattığınızda çalışması lazım.

wise09

wise09

Üye
valla arkadaşlar bende formattan sonra tekrar aynı uygulamayı talimatları izleyerek uyguladım ama neden se olmadı bi türlü onun için yanlış bilgi vermeyelim ancak forumumuzda bu konularda uzman olan arkadaşlarımız neden olmadıgını yada nerde hata yaptıgımızı anlatırlarsa seviniriz

ybyunus

Üye
ya ben apicilition data nın içinde skjyfire diye dosya bulamdım :S
olmassa appicilition datanın içine atsam ressetlesem çalışmasmı acil yardım :S :S

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım bu nasıl bısey ya bı dosya vermıssın yapıyorum olmuyor adobenın dosyaları lazım deılmı lan :@ sen nasıl adamsın adam gıbı dosya paylas :@ :@

wise09

wise09

Üye
uzardweb deneyin arkadaşlar skyfire kalktı

spacesyng

spacesyng

Üye
sen ilk önce flash player yükle istersen yada opera mini ve skyfire da senin işini görür kolar gelsin

bykacik

Üye
wise09 kardeş teşekkür ederim programı kurdum denedim gayet iyi çlaışıyor adobe falsh player a gerk yok uzardweb deneyin skyfire ilede hiç uğraşmayın

ozdn35

Üye
kardeşim bende omnia lite ver o dediklerine kafam basmadı msn versen ordan detaylı anlatrmısın zahmet olmazsa kardeşim yoksa kırıcam telefonu:S

--------------- Ekleme ---------------

wise09 wise09 wise09 wise09wise09wise09wise09wise09wise09

Üst Alt