Samsung omnia 2'ye program kurmak

Sponsorlu Bağlantılar

xmanforever

xmanforever

Üye
    Konu Sahibi
Samsung omnia 2'ye program kurmak
Merhaba arkadaşlar,
adım selim , ankara'dan , yeni üye oldum.umarım faydalı paylaşımlar içinde oluruz.
Bir kaç hafta önce wm 6.1 omnia 2 2gb bir cihaz aldım.kendiliğinden kapanma sorunları olunca telpada yazılımı yenilediler sorun çözüldü.ancak şimdi benimle ilgili sorun var , umarım sayenizde onuda halledebiliriz !
şöyleki , bu cihaza nasıl program yüklenir , bilmiyorum.nette anlatılanların bazıları pek karışık.herkesi hacker düzeyinde biliyormuşçasına verilen tariflerde uygulanamıyor.
Sizden ricam şu;bu cihaza değişik programları ona zarar vermeden nasıl yükleyebilirim ?
Bunlar içinde pusula , google maps , dosya şifreleme , oyun , hatta xml dosyalılar(böyle bir tane denedim ama sonuç hüsrandı ! ) vs.
şimdiden teşekkürler ediyorum..

Lacrymosa

Üye
Her mobil işletim sisteminin bir uygulama mağazası var.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadasim pc'ye teli bagladiginda goruyormu
egerki gormuyorsa isletim sistemini yazarsan
once ordan baslayalim.

burdan gormesem pm ozel msj atabilirsin.

xmanforever

xmanforever

Üye
    Konu Sahibi
İlginize teşekkür ederim.Cihazım wm6.1 işletimli , pc bağlanıyor .Ancak öncedende belirttiğim gibi programları kuramıyorum.Hatta cihazla beraber ücretsiz verilen route 66 programında da güncelleme , eşleştirme yapamak istedim ama o da eskisinden kötü oldu.
Anlayacağınız basamak basamak ilerleyerek bir anlatımla belki bu işlerin üstesinden gelebilirim :)
Ama eminim benim durumumda çok kişi vardır.Yani bilgisayarı idare eder tarzda hallediyoruz da bu pda işi gerçekten karışık :)

dadu

Üye
arkadasim pc'ye teli bagladiginda goruyormu
egerki gormuyorsa isletim sistemini yazarsan
once ordan baslayalim.

burdan gormesem pm ozel msj atabilirsin.
arkadas bana yardımcı olurmusun?

--------------- Ekleme ---------------

kardes yardımcı olurmusn bana?

salih37

Üye
merhaba kardeşim önce bilgisayara activesync yi kur wm6.1 program ve oyunlarını öyle kurabilirsin

xmanforever

xmanforever

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar merhaba,
bir süredir uğrayamadım.Ama sorunum devam ediyor.Omia 2 ile pc arasında bağlantıyı sağlıyorum.Gerçi "active sync masaüstünde bir sorunla karşılaştı" uyarısı alıyorum ama neyse!
Şimdi öncelikle güncelleme seçeneği ile wm6,5 'a yükselttim.Ama program nasıl kuruluyor bilemiyorum. Hatta ücretsiz route66 programı kuruluydu,o da artık çalışmıyor ve hafıza kartındakinide yeniden kurunca çalışmıyor.Navigasyon , harita vs. yok.my storage ve program files te de cab dosyaları var.Ama kurulunca hiç biri çalışmıyor.Ne yapmam lazım bilemiyorum.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Gunceleme yapinca silinmistir ucretsiz router programin cab dosyalari ile kurabilirsin programlari aldgiin hata nedir ne hatasi veriyor omnia 2 icin hangi programlari ariyorsun

asveas

Üye
Arkadaşlar merhaba

Banada bir akrabam yurtdışından getirdi aslında ben çok begenince hediye eti.samsung i900 omnia,6.1 işletim sistemi var üzerinde ama cd ve sd kartında route 66 yok.Akrabamdan istedim gelecek yıl getirebilecegini söyledi ama ben bir yıl beklemek istemiyorum.Sitenizde yardımcı oldugunuzu okudum banada yardımcı olursanız sevinirim.
Bende diğer arkadaş gibi bilgisayarı ancak kendime yetecek kadar kulanıyorum.Yani anlayacagınız telefona poram yüklemekten hiç anlamıyorum,pc cihazı görmüyor active sync programını yüklemeye çalıştım ama kuramadım yardımederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Arkadaşlar merhaba

Banada bir akrabam yurtdışından getirdi aslında ben çok begenince hediye eti.samsung i900 omnia,6.1 işletim sistemi var üzerinde ama cd ve sd kartında route 66 yok.Akrabamdan istedim gelecek yıl getirebilecegini söyledi ama ben bir yıl beklemek istemiyorum.Sitenizde yardımcı oldugunuzu okudum banada yardımcı olursanız sevinirim.
Bende diğer arkadaş gibi bilgisayarı ancak kendime yetecek kadar kulanıyorum.Yani anlayacagınız telefona poram yüklemekten hiç anlamıyorum,pc cihazı görmüyor active sync programını yüklemeye çalıştım ama kuramadım yardımederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

pm attim:oke:

merakli1i

merakli1i

Üye
kardes senin derdinin dermanini biliyorum ama burda olmaz istersen ni ugra ctrlpda.com orda iistedigin cevabi verebilirim nick ayni..

Takipçi Satın Al

Üst Alt